Bedrukte mok goedkoop

Bedrukte mokken geven altijd een mooie boodschap. Of er nu een foto, een logo, een naam, een tekst of een combinatie van dit alles op gedrukt is, het zegt veel meer dan woorden. Een mok die volledig gepersonaliseerd is is heel leuk. Maar is een bedrukte mok goedkoop? Vast en zeker! Kijk maar eens naar de prijzen ervan. Ook al bedruk je maar één enkele beker, de prijs blijft laag. En je mok wordt met even veel zorg vervaardigd dan wanneer je vele mokken zou bestellen.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Goedkoop een bedrukte mok maken?

Bedrukte mok goedkoop

Bedrukte mok goedkoop

Een cadeau hoeft niet duur te zijn. Een bedrukte mok is vrij goedkoop en je krijgt er zoveel voor terug. Ze is enig in de wereld en jouw persoonlijkheid zit erin verwerkt. Kies met zorg het model dat je wilt en bepaal wat je er wilt opgedrukt hebben. Er zijn heel wat mogelijkheden: teveel om op te noemen. Uiteindelijk heb jij de uitvoering en de opdruk zoals jij die voor 100% wenst. Of de mok nu voor jezelf is of voor iemand anders: het is een zeer bijzonder stuk.

Wil je slechts één, meerdere of heel veel mokken laten bedrukken? Dit kan! Je hebt misschien heel veel kleinkinderen of je bent lid van een vereniging? Dan kun je het exacte aantal mokken laten drukken en blijf je niet met resten over. Het heeft geen nut om er teveel te bestellen. Je kunt telkens weer opnieuw voor één mok terecht. Geen nodeloze uitgaven dus!

De opdruk wordt op de mok geplaatst door middel van een zeer gespecialiseerd proces. De kleuren zijn slijtvast en je mok mag zorgeloos in de vaatwasser. Een mok gaat lang mee en dat verwacht je dan toch ook van de opdruk, niet? Geen nood: jouw mok gaat jaren lang mee. Ze verhuist mee van je ene naar je andere woning, je gebruikt ze als je gaat kamperen of neemt ze mee naar kantoor. Wat je er ook mee doet, ze blijft jaren lang bij jou!

Mok bestellen?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]