Bedrukte mok relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Vaak zijn dit spullen waar reclame op staat en met veel artikelen wordt dan helaas niet veel gedaan. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over een relatiegeschenk wat mensen ook echt (met reclame daarop) kunnen en zullen gebruiken. Een mok is bijvoorbeeld een goed idee. Lees hieronder verder over het bedrukken van een mok als relatiegeschenk.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Bedrukte mok relatiegeschenk.

Mok bedrukken
Bedrukte mok relatiegeschenkBijna iedereen gebruikt regelmatig een mok. Veel mensen drinken hier bij hun ontbijt al melk uit of zij genieten van een heerlijke mok koffie. Als je voor een mok kiest, is de kans dus groot dat jouw relatie deze ook echt gaat gebruiken. Als jij deze mok cadeau geeft op de werklocatie van jouw relatie, dan is de kans groot dat deze persoon zijn of haar mok op het werk gaat gebruiken. Dit is uiteraard erg gunstig, omdat je op zo meer mensen bereikt die deze mok (en dus reclame) zien. Je kan ook meerdere mokken aan jouw relatie geven, dan kan deze persoon enkele mokken uitdelen aan directe collega’s. Zo maak je dus op een eenvoudige manier reclame voor jouw bedrijf.

Magische mokken
Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw relatie de mok mee naar huis neemt. Niet iedereen houdt er van om heel veel verschillende mokken in de kast te hebben staan. Hier is een eenvoudige oplossing voor. Je kan namelijk ook kiezen voor een magische mok. Deze mok ziet er op het eerste oog gewoon uit als elke andere mok. Zodra de mok warm wordt (door bijvoorbeeld koffie), verschijnt jullie reclame / logo op de mok. Als de mok weer afgekoeld is, is de reclame weer weg. Ook kan het leuk zijn om een foto in combinatie met een tekst te laten maken als relatiegeschenk. Een fotomok is een bijzonder geschenk dat echt blijvend is.

Logo, foto of tekst
Zowel de normale mok als de magische mok kan je laten bedrukken. Je kunt er voor kiezen om het logo van jouw bedrijf op de mok te laten drukken. Het is echter ook mogelijk om een foto (bijvoorbeeld van jouw bedrijf) of tekst (bijvoorbeeld jullie slogan) op de mok te laten drukken. Er is dus veel mogelijk!

Veel succes met het ontwerpen van jouw relatiegeschenk.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]