Bedrukte mokken kleine aantallen

Vind jij bedrukte mokken ook zo leuk, maar heb je niet altijd grote aantallen nodig? Bedrukte mokken in kleine aantallen kun je zonder problemen online bestellen. Of je nu slechts één enkele mok nodig hebt, of je wilt er verschillende bestellen, dat maakt niet uit. Elke mok is van hoogste kwaliteit, slijtvast en mag in de vaatwas. Je krijgt ze binnen de kortste keren thuis geleverd, ook al gaat het maar om één stuk. Lees hieronder verder over bedrukte mokken in kleine aantallen bestellen.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Kleine oplage mokken bedrukken.

Bedrukte mokken kleine aantallen

Bedrukte mokken kleine aantallen

Als je een mok wilt laten bedrukken, kun je zelf kiezen of je één, meerdere of heel veel mokken wilt bestellen. Jij bepaalt dit volledig zelf. Bestel je er meerdere, dan nog kun je kiezen of je allemaal dezelfde of toch een verschillende opdruk per stuk wilt. Denk bijvoorbeeld aan een reeks mooie mokken voor je vereniging. Je wilt er het logo van de club op drukken, maar je wilt per lid ook zijn of haar naam er op? Of wil je voor al je klasgenoten een leuke mok met die grappige klasfoto én toch elk hun eigen naam er bij? Dat kan perfect! Jij combineert wat je er wilt op plaatsen. Foto’s, namen, spreuken, teksten of een totaal andere combinatie: jouw ontwerp wordt volledig gevolgd en ook zo uitgevoerd.

Ga eens kijken bij de vele modellen van mokken. Je zult merken dat de keuze niet eenvoudig is. Er bestaan heel wat soorten en uitvoeringen. Daarnaast kies je de kleuren van de mok, de kleuren van de opdruk, de grootte van de letters en ga zo maar door. Uiteindelijk kom je zo tot een beker met een opdruk die volledig persoonlijk door jou is samengesteld. Dit is toch hét toppunt van een gepersonaliseerd geschenk, niet?

Heb jij maar één geschenk nodig? Laat je dan niets wijsmaken: een mok laten bedrukken kan al vanaf één exemplaar. Dus aarzel niet om een leuke mok te ontwerpen!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]