Bedrukte mokken per stuk

Bedrukte mokken kom je vaak tegen: in je vereniging, op school of op kantoor. Je vindt ze standaard in geschenkenwinkels. Ze liggen goed in de hand, zijn sterk je krijgt ‘lekker veel ‘koffie of thee in deze mok. Wist je dat je gepersonaliseerde bedrukte mokken per stuk kunt kopen? Gewoon doen! Het is een leuk geschenk voor jou of voor een geliefd persoon.

Mokken zijn er in heel wat uitvoeringen. Naast de klassieke mok, heb je bijvoorbeeld een reismok, een magische mok, een mok met lepel, een mok met een gekrulde rand of een ware bierpul-mok. Kijk gerust eens rond want er zijn nog heel wat meer modellen van mokken. Laat ze bedrukken met een logo, een foto, een naam of een tekst. Of wil je hiervan een combinatie? Ook dat kan! Jij kiest wat er op jouw bedrukte mok komt te staan. Binnen zeer korte termijn wordt jouw mok dan bij jou geleverd.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Bedrukte mokken per stukBedrukte mokken per stuk.

Wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies dan die mok die het beste bij die persoon past. Kies voor een mooie foto, een spreuk of een grappige tekening. Het geluk straalt van die persoon af als hij jouw geschenk krijgt, daar mag je zeker van zijn! Jouw mok is een cadeau dat niet zomaar in de kast belandt, dat is ook een feit! Een mok blijft altijd binnen handbereik en wordt dagdagelijks gebruikt, waar dan ook.

Je hoeft geen hele reeks mokken te bestellen. Bedrukte mokken kun je per stuk aankopen. Daardoor kun je bedrukte mok aankopen telkens als er zich een gelegenheid voordoet. De prijs blijft laag, ook al bestel je maar per stuk. Je hoeft niet alle winkels af te lopen om uiteindelijk toch nog tevreden te moeten zijn met een standaard mok. Een mok met een persoonlijke opdruk zegt zoveel meer!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]