Beker bedrukken per stuk

Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die binnenkort jarig is? Of ben jij op zoek naar een cadeau voor jouw medewerkers? Het maakt niet uit voor wie je iets zoekt. Als je een cadeau geeft wat bruikbaar is en je geeft hier een persoonlijk tintje aan, dan is het altijd goed. De ontvanger van het cadeau zal het zeker waarderen dat hij of zij geen standaard cadeau krijgt. Mensen vinden het leuk als zij merken dat er moeite gedaan is om een echt passend en persoonlijk cadeau voor hem of haar te vinden. Lees hieronder verder over het bedrukken van bekers.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Per stuk bekers bedrukken.

Beker bestellen
Een geschenk wat iedereen kan gebruiken is bijvoorbeeld een beker. Nagenoeg iedereen drinkt wel af en toe melk, koffie of thee of Beker bedrukken per stukiets anders. Hiervoor is een beker uitermate geschikt. Op internet zijn heel veel verschillende bekers te vinden. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Je kan deze bekers per stuk bestellen, maar als je een groot aantal bekers nodig hebt, is dat ook geen enkel probleem. Ook te bestellen via: https://www.prachtigkado.nl/Webwinkel-Product-2195130/Mok-met-Foto-(Actie!)-BESTE-KEUZE.html

Beker bedrukken

Het is leuk om de beker een persoonlijk tintje te geven. Dit lijkt wellicht moeilijk, maar dat is het niet. Op nagenoeg elke beker kan je een leuke foto en / of tekst laten drukken. Jij bepaalt welke foto en / of tekst dit is. Je kan het dus heel erg persoonlijk maken, maar als je dat niet wilt, dan hoeft dat niet.

Magische beker
Naast de gewone bekers zijn er ook nog magische bekers verkrijgbaar. Deze zijn erg bijzonder. Ze zien er, als je ze zo snel bekijkt, uit als een normale beker. Maar als de magische beker warm wordt, gebeurt er iets speciaals. Op magische wijze verschijnt dan de, door jou uitgekozen, foto en / of tekst. Dit is erg bijzonder. Niet alleen kinderen vinden dit leuk om te zien. Ook volwassenen vinden het erg speciaal.

Je kan een beker dus helemaal zelf ontwerpen. Hierdoor is het een echt persoonlijk cadeau. Dit is erg leuk om te geven en te krijgen!