Beker bedrukken met tekst

Waar het enkele decennia geleden heel wat werk was om een gepersonaliseerde beker te maken is dat vandaag de dag wel even anders. Tegenwoordig is het mogelijk om eender welke tekst en eender welk ontwerp in geen tijd te laten drukken op bijvoorbeeld een beker. Bovendien is ook de kostprijs van het laten bedrukken van die beker enorm gedaald. Voor slechts enkele euro’s heb je binnen de kortste keren een gepersonaliseerd exemplaar in handen. Lees hieronder meer over een beker bedrukken met tekst.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Een bedrukte beker met tekst.

Beker bedrukken met tekstEr zijn heel wat redenen om een beker te laten bedrukken met tekst. In de eerste plaats als cadeautje voor jezelf. Naast een goed idee voor jezelf is een beker laten bedrukken met tekst ook een goed cadeau voor heel wat gelegenheden.

– Een cadeau voor een verjaardag.
– Een cadeau voor een feestdag zoals Kerstmis of Pasen.
– Een cadeau voor een huwelijksverjaardag.
– Een cadeau voor een promotie.
– Een cadeau voor een verhuis.

Het mag duidelijk zijn dat er heel wat gelegenheden zijn waarbij een beker laten bedrukken met tekst meer dan gepast is. Het is dan ook een leuk en origineel cadeau. Het is een persoonlijk cadeau dat bovendien praktisch bruikbaar is.

Een paar leuke ideetjes

Hoe is het een persoonlijk cadeau? Omdat je natuurlijk de volledige vrijheid hebt in wat je laat drukken op de beker in kwestie. Dat kan alles zijn van een leuke spreuk tot een inside joke. Misschien een quote of een zin die doet denken aan een anekdote die jullie ooit hebben meegemaakt. Het is een cadeau dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Bovendien is het zo dat een beker een praktisch cadeau is dat iedereen wel kan gebruiken. Eentje meenemen naar het werk of gewoon voor thuis bij de maaltijd. Op vakantie of gewoon tijdens een dagje uit. Weet jij ondertussen al de perfecte tekst om op die beker te laten drukken?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]