Beker met foto bedrukken

Leuk! Binnenkort is er weer een feestje! Dan moet er natuurlijk een cadeau gekocht worden, maar wat kan je deze keer kopen? Je wilt natuurlijk iets origineels kopen en niet weer met een wijntje of bierpakket aan komen. Veel mensen vinden het lastig om iets origineels te kopen, maar eigenlijk is het dat niet. Online kan je tegenwoordig heel veel artikelen bestellen. Op veel van deze artikelen kan je een tekst of foto laten drukken. Zo heb je dus op een eenvoudige en snelle manier een origineel en persoonlijk cadeau.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Beker met foto bedrukken

Beker met foto bedrukkenBijna iedereen gebruikt met zeer grote regelmaat wel een beker. Dit kan ‘s morgens bij het ontbijt al zijn. Veel mensen drinken dan een beker melk. Andere mensen drinken een beker koffie om goed wakker te worden. Maar dit kan ook op een ander tijdstip van de dag zijn. Koffie en thee wordt door veel mensen de hele dag gedronken. Als je een beker met een persoonlijke foto aan het feestvarken geeft, dan is het eigenlijk altijd goed. Bekers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen, maten en kleuren. Er is dus vast ook een beker verkrijgbaar die jij mooi vindt. Op de beker kan je een foto laten drukken. Jij bepaalt zelf welke foto dit is. Je kan de beker dus zo persoonlijk maken als jij zelf wilt.

Speciale beker
Wil jij geen standaard beker geven, dan is een magische beker wellicht een geschikt cadeau. Deze beker lijkt op een normale beker, maar zodra hij warm wordt, gebeurt er iets magisch. De foto verschijnt dan opeens! Dit is iets wat niemand verwacht. Het is dus erg speciaal! De ontvanger zal vast en zeker blij zijn met deze magische beker. Omdat jij ook hier zelf bepaalt welke foto er verschijnt, kan je ook deze beker, op een eenvoudige manier, erg persoonlijk maken.

Omdat er heel veel mogelijk is, kan je de beker erg persoonlijk maken. Tevens is het een cadeau wat iedereen kan gebruiken. Dit maakt het dus het perfecte cadeau om aan iemand te geven!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]