Bier mok bedrukken

Heb je vrienden die graag bier drinken? Of ben je zelf een fervente drinker van die heerlijke drank? Een bier mok bedrukken is dan wellicht een idee om te overwegen! Een bier mok heeft een unieke vormgeving. Je ziet onmiddellijk dat ze voor bier bestemd is.

Het drukken van een bier mok neemt bijna geen tijd in beslag. Na korte tijd wordt ze al bij jou thuis geleverd. Kies een mooie opdruk die volledig past bij jou of de persoon die ze krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een spreuk, een foto of een tekst op de bier mok laten drukken. Of wat denk je van een bier mok met een naam? Dit wordt jouw persoonlijke mok!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Bier mok bedrukken?

Bier mok bedrukken

Bier mok bedrukken

Je kunt online je ontwerp op de mok plaatsen. Op die manier zie je al het resultaat: zo zal je mok er uitzien. Geen verrassingen dus! Wil je één exemplaar of meerdere? De prijs blijft hetzelfde, je betaalt geen bijkomende kosten voor kleine oplagen. Of je kunt meteen verschillende ontwerpen doorsturen, zo heb je in één beweging meerdere bier mokken.

Een bier mok kun je overal inzetten: in je bar thuis, in het clubhuis of in de bar van je vereniging bijvoorbeeld. Of ben je eigenaar van een leuke bierbar? Dan zijn deze bier mokken zeker en vast welkom! Je kunt er het logo van je zaak op laten drukken, samen met bijvoorbeeld een leuke spreuk over bier drinken.

De bier bekers zijn zeer sterk en liggen goed in de hand. Ze hebben een stevig oor waarmee je de mok makkelijk vastneemt. Ze zijn vrij groot, zodat je niet zo vaak moet bij schenken: ideaal voor party’s of tuinfeesten bijvoorbeeld.

Laat je fantasie de vrije loop. Er zijn gelegenheden genoeg om een mooie en gepersonaliseerde bier mok aan iemand te geven. Ze zijn zo mooi en uniek dat ze nog jaren lang zullen gekoesterd worden.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]