Budget mok met foto

Wat is nou een leuk cadeau om te geven en te krijgen? Dit is iets waar veel mensen over nadenken als zij weer eens een cadeautje nodig hebben voor iemand. Vaak worden er toch steeds dezelfde soort cadeautjes gekocht. Voor vrouwen is een bosje bloemen erg populair of een geurtje of bodylotion. Mannen krijgen vaak een fles sterke drank of een bierpakket. Natuurlijk is alles wat je krijgt leuk, maar het is natuurlijk extra leuk als je iets krijgt wat je totaal niet verwacht. Dus geef iemand een cadeau wat persoonlijk is en ook nog bruikbaar. De ontvanger zal dit zeker waarderen. Dit hoeft ook zeker niet duur te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie, bedrukte budget mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Budget mok met foto.

Bedrukken
Budget mok met fotoMokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je kan de mokken laten bedrukken met een leuke tekst of foto. Als je kiest voor een foto kan je bijvoorbeeld een foto van de ontvanger op de mok laten drukken. Of een foto van jullie samen. Ook kan het een herinnering aan een mooi moment van jullie samen. Opties genoeg dus! Er is vast wel een mooie foto die geschikt is om op de mok af te laten drukken.

Magische mok
Wil je geen standaard mok geven, kies dan voor de magische mok. Als je deze mok voor de eerste keer ziet, denk je waarschijnlijk dat het een normale mok is. Niets is minder waar. Deze mok is namelijk erg speciaal. Zodra de mok warm wordt (als je hier bijvoorbeeld warme koffie of thee in schenkt), verschijnt de, door jou gekozen, tekst of foto. Als de mok leeg is en dus weer afgekoeld is, is de afbeelding ook weer weg. Dit is dus erg speciaal.

Op een heel eenvoudige manier kan je dus een leuk en persoonlijk cadeau aan iemand geven. Iedereen drinkt weleens uit een mok, dus het is ook nog eens een bruikbaar cadeau. Met dit cadeau zit je dus altijd goed! Succes met het uitzoeken en ontwerpen!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]