Budget mok met logo

De beste promotie voor een bedrijf is er een die dagelijks meerdere keren gezien wordt. Een mok voor koffie of thee is zoiets, de ontvanger zal hem met wat geluk meerdere malen per dag vullen met drank en hem in het bijzijn van anderen leegdrinken. Heel erg leuk is het dan ook om een mok te laten bedrukken met het bedrijfslogo en dit als relatiegeschenk onder je klanten uit te delen. En wist je dat het bedrukken niet duur is, zo heb je voor weinig geld al een budget mok met foto.

Een budget mok met foto is zo gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een goede afbeelding van je logo, het liefst op een transparante achtergrond. Een neutrale kleur voor de mok zorgt ervoor dat het logo in het oog springt, zeker als het logo zelf maar uit een of twee kleuren bestaat.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Budget mok met logoBudget mok met logo.

Deze mok is naast een leuk relatiegeschenk voor klanten en zakenpartners ook een aanwinst voor de bedrijfskantine. Zeker als je veel mensen op bezoek krijgt, de werknemers geregeld klanten ontvangen of er gewoon veel mensen in of uitlopen. Maar de mok kun je natuurlijk ook voor elke gelegenheid cadeau geven aan personeel, gratis weggeven bij aankoop van een bepaald product of gewoon zelf gebruiken. De budget mok met logo valt namelijk overal wel in de smaak.

Mokken worden veel gebruikt, een mok met logo is daarom gewoon al een goed idee om jezelf, je bedrijf of product te promoten. Zeker als je een opvallend logo of een logo met naam hebt. Mensen zullen over de mok gaan praten, willen weten wat de boodschap is en dat alleen al is een reden om deze mok gewoon in voorraad te hebben staan. Zo kun je hem altijd pakken om te schenken wanneer jij dat nodig acht.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]