Budget mok met naam

Als kind zijnde vond je het waarschijnlijk ook geweldig als ergens jouw naam op stond. Tegenwoordig vinden kinderen dit nog steeds leuk, maar niet alleen kinderen! Ook volwassenen vinden dit leuk. Het is niet alleen leuk, maar het kan soms ook erg praktisch zijn. Als jij een leuk en praktische cadeau voor iemand zoekt, is het daarom een leuk idee om iets met de naam van de persoon daarop te kopen. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Budget mok met naam.

Gezinnen
Budget mok met naamVoor gezinnen is het handig als iedereen een eigen mok heeft. Zo kan er nooit ruzie komen over welk kind welke mok wil hebben (vaak willen kinderen net de mok die een ander al heeft). Met mokken waar de namen van iedereen op staan, is deze onenigheid verleden tijd. Dit maakt het uiteraard wel zo gezellig aan tafel.

Kantoor
Op kantoor is het vaak lastig om te onthouden welke beker nou van welke medewerker is. Als jij dan aan de beurt bent voor het koffierondje, dan kan dit af en toe weleens verkeerd gaan. Dit probleem is verleden tijd als iedereen op kantoor een eigen mok heeft met daarop zijn of haar naam. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor werkgevers om te geven als kerstcadeautje. Medewerkers zullen dit ook echt waarderen, want dit cadeau is echt een persoonlijk cadeau.

Magische mok
Naast de normale, traditionele mokken zijn er tegenwoordig ook magische mokken leverbaar. Dit zijn speciale mokken. Ze zien er in eerste instantie uit als een normale mok, maar zodra de mok warm wordt, verschijnt er een afbeelding of tekst. Deze afbeelding of tekst kan jij zelf kiezen. Deze mokken kunnen dus ook erg persoonlijk gemaakt worden. Dit zijn leuke mokken om cadeau te geven.

De (magische) mokken zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Je kan zelf bepalen of je een foto of tekst op de mok laat drukken. Er is veel mogelijk. Een mok is perfect als cadeau voor jong en oud, man en vrouw. Succes met het ontwerpen van de perfecte mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]