Cappuccino mok bedrukken

Als je vindt dat je vriend aan een magisch kopje koffie toe is… Een mooie cappuccino mok bedrukken.
Dan ben je op het juiste adres hier op MokBedrukken.nl. Bedenk een leuke tekst en laat een cappuccino mok bedrukken. Wakker worden! is misschien wel leuk. Het mag ook een foto zijn, of allebei. Of een selfie. Het wordt pas echt leuk als er een pittige spreuk of zo bij staat. Een cappuccino mok in de vorm van een magische mok met een foto van je vriend in zijn veel te kleine zwembroek op het Spaanse strand, die dan pas verschijnt als je er hete koffie in schenkt, is echt helemaal leuk!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Cappuccino mok bedrukken.

Zo’n fantastische mok is ook leuk om zo maar eens te geven, zonder aanleiding. Nou ja, gewoon omdat je het leuk vindt. Er hoeft niet altijd een reden te zijn om iemand iets te geven. Het mag altijd, het hele jaar door. Dus laat je gaan en bedenk een spannend opschrift en kies een leuke mok uit.

Wat een leuk idee! Ja natuurlijk! Je eigen selfie op een tovermok, wie wil dat nou niet? Dan zit je ‘s morgens nog een beetje te suffen aan je ontbijttafel en dan verschijnt opeens jouw foto op je ochtend cappuccino mok! Hoe tof is dat? Daar word je toch heerlijk wakker van? Of een leuke tekst erop. Hé kanjer, ben je er weer? is geweldig op zo mok dampende koffie. Daar kikker je van op. Bedenk nog snel een paar leuke spreuken en laat je eigen cappuccino mok bedrukken op MokBedrukken.nl!

Enkele links voor het online bestellen van een mooie mok:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]