Eigen mok bedrukken

Je wilt graag eens een eigen mok, met je eigen ontwerp, in de kleuren die jij graag ziet en in een model dat volledig bij jou past? Dat kan perfect! Een eigen mok bedrukken kun je al vanaf één stuk.

Een eigen mok is nog altijd helemaal anders dan de standaard mok. Laat eens een mok bedrukken en schenk ze voor een unieke gelegenheid: verjaardag, geboorte, voor het diploma van je dochter of gewoon zomaar. Er zijn redenen genoeg om iemand een gepersonaliseerde mok te geven. Een beker wordt elke dag gebruikt. Daarom is iedereen ook heel tevreden met een mok als cadeau.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Eigen mok bedrukken.

Eigen mok bedrukken

Kop en schotel bedrukken

Jij kiest zelf welke opdruk je op de mok wilt. Ga eens kijken in je archieven van foto’s. Combineer een mooie prent eventueel met een naam, een spreuk of een logo. De mogelijkheden zijn oneindig. Kleuren, lettertypes, grootte en plaats van de opdruk: jij kiest! Maak je keuze uit de vele uitvoeringen. Ben je tevreden met een standaard mok, of heb je liever een beker voor senseo of café latte? Wil je iets aparts en kies je voor een voetbal mok of een mok met een lepeltje in het oor? Bekijk het volledige gamma en kies er iets leuks uit.

Je kunt online je bestelling plaatsen en je krijgt je ontwerp al onmiddellijk visueel te zien. Zo sta je nooit voor verrassingen en krijg je precies wat jij besteld hebt. Nadat je je order hebt doorgestuurd, krijg je je mooie mok zeer snel thuis geleverd.

Wedden dat je over je mok heel wat positieve reacties krijgt? Er zullen heel wat mensen jaloers zijn op deze mooie beker, daar kun je zeker van zijn. En geef toe: voor de prijs hoef je het niet te laten! Met een paar Euro’s heb jij al een mooi en bovendien volledig gepersonaliseerd geschenk uitgekozen!

Enkele tips:

Veel plezier met het maken van een mooie bedrukte mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]