Fotomok

Een fotomok is een cadeau dat de laatste jaren sterk in de lift zit. Het is niet alleen een leuk cadeau voor een ander, maar ook voor jezelf. Een leuke foto plaatsen op een mok die meteen een glimlach op je lippen tovert? Een goed idee om met een goed gevoel de dag te beginnen. Het is dan ook een ontzettend praktisch cadeau voor jezelf of voor een ander. Wie gebruikt er nu geen mok?

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mogelijkheden met een fotomok

Een fotomok is een ontzettend veelzijdig cadeau. Dat lijkt misschien niet zo, maar in de praktijk is dat zeker wel het geval. Om maar enkele van de opties te geven bij een fotomok:

  • FotomokEen foto van het gezin
  • Een foto van jou met de ontvanger of ontvangster
  • Een foto van iets met emotionele waarde voor jullie
  • Een eigen ontwerp
  • Een leuke tekst zoals een quote of een anekdote
  • Een toffe spreuk

Stuk voor stuk zijn dit leuke opties om op een mok te laten bedrukken. Wanneer geef je dit cadeau? Dat kan bijvoorbeeld bij een verjaardag, bij een feest, een promotie of nog allerlei andere gelegenheden. Een dergelijk cadeau toont aan de ontvanger of ontvangster aan dat je denkt aan hem of haar en is bovendien iets dat zij of hij ook echt kan gebruiken.

Nog een leuk idee

Een leuk idee is om een foto mok te combineren met een ander cadeau. Je kunt het bijvoorbeeld als tip gebruiken voor een ander cadeau. Geef een foto mok cadeau met een foto van een wellness of een exotische bestemming. Het cadeau dat erna komt? Een dagje of weekendje wellness of een citytrip cadeau geven. Zo zijn er vast nog tientallen andere ideetjes die je zelf kunt uitvoeren met een fotomok. Laat jouw creativiteit dus de vrije loop en maak van de foto mok het leukste cadeau dat je ooit hebt gegeven. Wat zeker is: ze zullen het graag ontvangen.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]