Grote mok bedrukken?

Heb jij ook zo’n moeite met wakker worden? Als de wekker gaat, ligt jouw bedje vast ook nog heerlijk. Toch moet je opstaan, want de kinderen moeten naar school of je moet naar jouw werk. Een heerlijke, warme, grote mok koffie kan jou helpen met wakker worden. Dit is voor veel mensen vaak een fijn moment van de nieuwe dag. Alles over een grote mok bedrukken vind je hieronder.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Grote mok bedrukken.

Cadeau geven of voor jezelf
Als jij nog geen fijne, grote mok hebt, kan je die online heel eenvoudig bestellen. Je kan een mok voor jezelf kopen, maar een grote mok is ook een leuk cadeau om aan een koffieleut cadeau te doen!

Wat voor mok
Grote mok bedrukkenJe kan kiezen voor een traditionele mok, maar je kan ook kiezen voor een speciale mok: de magische mok. Deze mok ziet er uit als een normale mok, maar zodra deze warm wordt (door bijvoorbeeld warme koffie), verschijnt er een afbeelding of tekst op de mok. Dit maakt de magische mok erg bijzonder. De normale mokken en de magische mokken zijn beiden verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten.

Mok laten bedrukken
Om de (magische) mok een persoonlijk tintje te geven, is het leuk om deze te laten bedrukken. Je kan kiezen voor een foto en / of tekst. Je bent hier helemaal vrij in. Je kan kiezen voor een kleine afbeelding en / of tekst of je kan er voor kiezen om de mok helemaal rondom te laten bedrukken. Als de mok niet voor jezelf is, is het leuk om een afbeelding of tekst op de mok te laten drukken die bij de ontvanger past. Dit maakt het een persoonlijk cadeau om te geven en te ontvangen. De ontvanger zal dit zeker waarderen. Dit zijn cadeautjes die je niet elke dag geeft of krijgt, dat maakt het extra leuk.

Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Er is vast ook een grote mok verkrijgbaar die bij jou of de ontvanger past. Veel succes met het uitzoeken en ontwerpen van de grote mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]