Koffiemok bedrukken

Heb je slecht geslapen of ging de wekker erg vroeg, dan heb je koffie nodig! Je bent zeer zeker niet de enige! Heel veel mensen hebben ‘s morgens koffie nodig om wakker te worden. Voor veel mensen is het ook een relaxmoment op de vroege ochtend om even lekker rustig te zitten met een heerlijke mok koffie. Als jij iemand kent die dit ritueel ook elke ochtend doet en jij zoekt voor deze persoon een leuk cadeau, dan is een persoonlijke koffiemok het perfecte cadeau!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Koffiemok bedrukken.

Bedrukken
Koffiemokken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen, kleuren en maten. Om de mok persoonlijk te maken, kan je een foto of tekst op de mok laten drukken. De foto kan bijvoorbeeld van een speciaal moment in het leven van de ontvanger zijn. Of een leuke Koffiemok bedrukkenherinnering aan een geweldig moment in jullie leven samen. Het kan echt van alles zijn. Jij bepaalt wat er voor foto op de mok gedrukt wordt. Als je liever geen foto op de mok hebt, maar liever een tekst, dan is dat ook mogelijk. Je kan kiezen voor een standaard tekst, maar je mag er ook zelf een bedenken. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke en persoonlijke boodschap aan de ontvanger vertellen. Denk bijvoorbeeld aan: “Hoera, je wordt oma!” of “Wil jij mijn getuige zijn”. De ontvanger zal zeker blij verrast zijn.

Magische mok
Wil je de foto of tekst op de mok niet gelijk laten zien, kies dan voor een magische mok. De mok ziet er, zo op het eerste oog, uit als een standaard mok. Maar dat is het niet. Zodra de mok warm wordt, verschijnt de, door jou gekozen, foto of tekst. Op deze manier kan je dus op magische en spectaculaire manier iets bekend maken. De ontvanger zal dit zeker niet verwachten.

Omdat jij bepaalt wat er op de mok gedrukt wordt, kan je de mok dus echt persoonlijk maken. Dit maakt het een perfect cadeau om te geven aan iemand!

Enkele websites waar je ook een mooie mok met foto kunt laten bedrukken zijn:

  1. https://www.prachtigkado.nl/Webwinkel-Product-2195130/Mok-met-Foto-(Actie!)-BESTE-KEUZE.html
  2. https://www.mokken-bedrukken.nl/mok-met-foto-bedrukken

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]