Mok bedrukken binnen 24 uur

Ojee, help! Je bent vergeten om een cadeau te kopen voor de verjaardag waar jij morgen naar toe moet. Vandaag moet je werken en heb je nog 1001 andere dingen te doen. Je hebt dus echt geen tijd meer om nog iets te gaan kopen. Je wilt niet aankomen met een envelopje met geld, dat is zo afgezaagd. Geen paniek! Dit kan heel eenvoudig opgelost worden. Online kan je heel veel leuke artikelen bestellen. Veel van deze artikelen kan je laten bedrukken met een foto of tekst. Zo regel jij dus heel eenvoudig nog snel een perfect cadeau. Het is wellicht zelfs nog beter dan wanneer jij in het dorp een cadeau had gekocht. Deze artikelen heb je binnen 24 uur in huis, dus precies op tijd voor het feest.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken binnen 24 uur.

Mok bedrukken binnen 24 uurMok kiezen
Wellicht is het nog lastig om een keuze te maken tussen alle artikelen op internet. Als jij dit ook moeilijk vindt, kies dan voor een cadeau wat echt bruikbaar is. Dan weet je zeker dat de jarige het ook echt gaat gebruiken en het niet ergens achter in een kast zal belanden. Zo’n bruikbaar cadeau kan bijvoorbeeld een mok zijn. Je kan dan kiezen tussen een traditionele mok of een magische mok. De mokken zien er op het eerste oog hetzelfde uit. Het enige verschil is dat er op de magische mok een afbeelding of tekst verschijnt zodra deze warm wordt. Dit is uiteraard een leuk effect. De mokken zijn allebei verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten.

Mok bedrukken
Om de mok persoonlijk te maken, kan je een foto en / of tekst op de mok laten drukken. Jij kiest zelf welke foto en / of tekst dit is. Op deze manier kan je het cadeau zo persoonlijk maken als jij zelf wilt. De jarige zal het zeker waarderen dat jij dit geregeld hebt!

Er is dus heel veel mogelijk! Op een snelle en eenvoudige manier kan jij dus iemand verrassen met een persoonlijk cadeau!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]