Mok bedrukken cadeau

Zoek jij een origineel cadeau voor de jarige job of jarige jet. Wil jij niet aankomen met een cadeau zoals vele anderen al geven. Dan is het een goed idee om een nuttig cadeau te geven met een persoonlijk tintje. Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok met daarop een mooie foto of tekst afgedrukt. Iedereen gebruikt regelmatig een mok om een heerlijke bak koffie of beker melk te drinken. Het is dus zeker een nuttig cadeau. Door de foto of tekst op de mok te laten drukken, krijgt het cadeau de persoonlijke touch. De jarige zal het zeker waarderen dat jij goed nagedacht hebt over een origineel cadeau voor hem of haar. Lees hieronder meer over een mooie mok bedrukken als cadeau (Mok bedrukken cadeau).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Een mok bedrukken als cadeau?

Mok bedrukken cadeauMagische mok
Wil jij geen standaard mok geven, maar iets speciaals, dan is de magische mok een leuk idee. De magische mok lijkt als je hem zo ziet op een gewone mok. Maar zodra je warme koffie, thee of andere warme drank in deze mok schenkt, verschijnt op magische wijze de, door jou gekozen, tekst of foto. Als de mok weer afgekoeld is, is de tekst of foto niet meer zichtbaar. Dit magische effect maakt het een perfect cadeau om te geven.

Foto of tekst
Je kan de (magische) mok laten bedrukken met een foto of tekst. Als je kiest voor een foto kan je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van jullie samen of voor een foto van een moment waar jullie bijzondere herinneringen aan hebt. Als je liever een tekst op de mok laat drukken, dan kan dit een standaard tekst zijn, maar je kan ook voor een eigen tekst kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld op een speciale manier vertellen dat je zwanger bent of jouw partner ten huwelijk vragen. Er zijn dus veel opties.

Met een (magische) mok zit je dus altijd goed. De ontvanger zal dit persoonlijke cadeau zeker waarderen en met veel plezier zijn (warme) drankje drinken uit zijn eigen mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]