Mok bedrukken met foto en tekst

Cadeautjes bedenken voor een verjaardag of ander feest is vaak erg lastig. Je wilt natuurlijk niet elk jaar met hetzelfde cadeau aankomen. Als je een cadeau geeft wat echt bij de jarige jop of jarige jet past en als het ook nog eens persoonlijk is, dan is het zeker goed. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een leuke mok met daarop een leuke persoonlijke foto en / of tekst. Dit is een cadeau wat iedereen kan gebruiken, jong en oud, man en vrouw. Door de foto en / of tekst is het echt een persoonlijk cadeau (Mok bedrukken met foto en tekst). Heel veel plezier met het maken en het geven van dit bijzondere geschenk.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Voor iedereen geschikt
Het maakt niet uit de jarige een man of vrouw is en hij of zij volwassen of nog een kind is. Een mok is namelijk altijd goed. Iedereen gebruikt deze regelmatig. Waarschijnlijk ken je het nog wel van jezelf van vroeger, maar kinderen vinden het geweldig als zij spulletjes

Mok bedrukken met foto en tekst

Mok bedrukken met foto en tekst

krijgen waar hun eigen naam op staat. Als er dan ook nog een foto van hem of haar op staat, dan is het helemaal goed. De dag van dit kindje kan niet meer stuk. Maar stiekem vinden niet alleen kinderen dit leuk. Ook volwassenen vinden het leuk om zo’n cadeau te krijgen.

Mok bedrukken met foto en tekst.

Magische mok
Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren mokken verkrijgbaar. Op al deze mokken kan je een foto en / of tekst laten drukken. Jij bepaalt welke foto en / of welke tekst dit is. Je kan kiezen voor een normale mok, maar als je iets speciaals wilt, is een magische mok wellicht een goed idee. Deze mok lijkt, op het eerste oog, op een normale mok, maar zodra deze warm wordt, verschijnt er op magische wijze een foto en / of tekst. Hier geldt ook hetzelfde voor: jij bepaalt welke foto en / of tekst dit is. Deze mokken zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

Omdat er zo veel mogelijk is, is er vast ook een mok te vinden en te ontwerpen die bij jouw jarige jop of jet past. Veel plezier!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]