Mok bedrukken full color

Heel wat standaard mokken zijn in twee kleuren opgemaakt: bijvoorbeeld een rode tekst op een witte achtergrond. Maar een mok bedrukken full color is perfect mogelijk! Het productieproces van deze gekleurde mokken is van hoge kwaliteit. De kleuren worden uiterst professioneel in de mok gebakken, dus niet op geschilderd. Dit maakt dat de mok haar oorspronkelijke kleuren heel lang behoudt. Ze kan zelfs zonder problemen in de vaatwasser.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken full color.

Een mok bedrukken full color is heel makkelijk online te doen:

 • Kies jij voor een foto, een tekst, een logo of een combinatie van dit alles? Jij kiest!
 • Welk model van mok wil je: een senseo mok, café latte mok of een bierpul mok? Ga je voor een mok met een lepeltje in het oor of een
  Mok bedrukken full color

  Kop en schotel bedrukken

  voetbal mok? Bekijk de vele modellen en maak je keuze!

 • Maak dan online je ontwerp op: voeg je keuze van model en opdruk samen en bekijk online het resultaat!
 • Ben je tevreden? Stuur dan je bestelling online door.
 • Binnen een zeer korte tijd wordt jouw mok geleverd.

Je hoeft je niet meer tevreden te stellen met een ‘gewone’ mok uit de winkel. Ga voor een gepersonaliseerde mok die bovendien nog full color is bedrukt. Er is voor elke gelegenheid wel een mok te vinden. Zoek een paar mooie foto’s of spreuken en laat deze op een mok drukken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of een jubileum. Of geef iemand een mok als aandenken aan een mooi moment. Laat die ene mooie foto drukken op een mok, voeg er een mooi tekstje bij en je hebt een schitterend geschenk! Een mooi geschenk hoeft niet duur te zijn, dat is hier met deze mokken alweer bewezen.

Je mok zal lang gekoesterd worden. De eigenaar van de mok zal telkens weer aan jou denken en dankbaar zijn voor jouw mooie mok. Daar doe je het toch voor, niet?

Enkele linktips:

 1. PrachtigKado.nl
 2. Mokken-Bedrukken.nl

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]