Mok bedrukken kado

Ben jij op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor een jarige job of jarige jet? Wil jij niet weer met een bloemetje of bierpakketje aan komen, maar heb je geen inspiratie? Kijk dan eens op internet. Op internet zijn namelijk heel veel leuke cadeautjes te vinden. Op veel van deze cadeautjes kan je een leuke foto of tekst laten drukken. Het cadeautje krijgt dan dus op een eenvoudige manier een persoonlijk tintje. Als je dan ook nog eens kiest voor een cadeau wat de jarige job of jarige jet echt kan gebruiken, dan is het altijd goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok! Dit is een leuk cadeau om te geven.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken kado.

Magische mok
Mok bedrukken kadoJe kan er voor kiezen om een normale mok aan de jarige te geven. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Op deze mok kan je een leuke tekst of foto laten drukken. Als je liever is bijzonders wilt geven, kan je een magische mok geven. Deze ziet er op het eerste oog uit als elke andere mok. Er is echter een groot verschil. Zodra de mok warm wordt, verschijnt de afbeelding of tekst op magische wijze. Als de mok weer afgekoeld is, is de afbeelding of tekst weer verdwenen.

Boodschap
Het is natuurlijk leuk om een jarige job of jarige jet te verrassen met een (magische) mok, maar je kan een mok ook gebruiken om een boodschap aan iemand te geven. Je kan een leuke tekst op de mok laten drukken om iemand duidelijk te maken dat je van hem of haar houdt. Wat ook leuk is, is om deze manier aan bijvoorbeeld jouw ouders bekend te maken dat je zwanger bent. Of via deze weg kan je iemand vragen of hij of zij jouw getuige wilt zijn bij zijn of haar huwelijk.

Er zijn dus veel mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een origineel geschenk, dan is een (magische) mok wellicht het perfecte cadeau. Veel succes met het uitkiezen en ontwerpen van de mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]