Mok bedrukken kleine oplage

Wist je dat een mok bedrukken in kleine oplage mogelijk is? Heel wat mensen denken dat je mokken enkel kunt laten bedrukken als je een hele serie bestelt. Dit is niet zo. Je kunt slechts één of enkele mokken laten drukken zonder meerprijs. Hieronder lees je meer over een mok bedrukken in een kleinere oplage.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

En mok bedrukken in klein oplage doe je:

  • wanneer je een heel persoonlijk geschenk wilt geven
  • wanneer je voor jezelf een mooie mok wilt laten drukken
  • wanneer je een paar mokken wilt laten bedrukken, maar toch telkens een andere opdruk wilt: bijvoorbeeld overal dezelfde foto maar per persoon een andere tekst

Een bedrukte mok is zo persoonlijk dat je er meestal maar één of enkele van nodig hebt. Waarom zou je dan meerdere bekers moeten bestellen? Dit is toch gewoon geldverspilling. Neen, dit is niet nodig. Ook één of een paar mokken worden zorgvuldig voor jou vervaardigd zoals jij dat wilt.

Mok bedrukken kleine oplage, meer info:

Mok bedrukken kleine oplageBekijk de vele modellen en kies eruit wat jij wilt. Wil je enkele mokken van hetzelfde model? Of wil je verschillende types? Kies dan de opdruk: voor elke mok hetzelfde of toch verschillend? Denk bijvoorbeeld aan een feestje van je sportclub: je kunt een mok laten bedrukken met jullie logo, maar er toch telkens een andere naam op laten plaatsen. Dit is perfect mogelijk. Of denk aan de volgende situatie: de ene drinkt graag café latte, de andere Senseo koffie, nog iemand anders is een bierliefhebber. Voor ieder van deze personen kun je een aangepaste mok laten drukken, maar toch met dezelfde opdruk.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en aarzel niet om mokken te laten bedrukken in kleine oplage. Zo kun je voor elke gelegenheid een andere mok laten vervaardigen en hoef je niet telkens hetzelfde cadeau te geven. Je zult versteld staan hoe blij de persoon is voor wie ze bestemd is. De mokken zijn bovendien zeer degelijk en gaan lang mee. Zo blijft jouw mok lang in gebruik en heeft die persoon er heel lang geniet van!