Mok bedrukken Moederdag

Heb jij de allerliefste moeder van de hele wereld. Staat zij dag en nacht klaar voor jou, zeven dag per week. Kan jij altijd op haar rekenen. Is niets haar te veel. Dan moet je jij jouw moeder zeker niet vergeten tijdens Moederdag. Vaak worden er op Moederdag bloemen of een geurtje gegeven. Eigenlijk is dit best voorspelbaar. Dit is dan natuurlijk niet zo leuk, het is leuker om haar te verrassen met iets wat zij echt niet verwacht. Als jij een cadeau koopt wat zij echt kan gebruiken en hier ook nog een persoonlijk tintje aan geeft, dan zal jouw moeder hier zeker graag gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie, persoonlijke mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken Moederdag.

Magische mok
Mok bedrukken MoederdagJe kan jouw lieve moeder een standaard mok cadeau geven. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Maar als jij geen standaard mok cadeau wilt geven, kan je haar een magische mok cadeau doen. Deze mok lijkt op het eerste oog gewoon een normale mok. Dit is echter niet het geval. Zodra de mok warm wordt (door bijvoorbeeld de warme koffie of thee), verschijnt op magische wijze de, door jou gekozen, foto of tekst. Zodra de mok weer afkoelt, ziet de mok er weer uit als een standaard mok.

Tekst
Op de mok kan je een leuke tekst laten drukken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een tekst als “ik hou van jou”, maar je kan ook een boodschap op de mok laten drukken. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan “Hoera, jij wordt oma”. Het is erg leuk om dit soort boodschappen op een originele manier te vertellen. Een (magische) mok is een erg originele manier hiervoor.

Foto
Als je liever geen tekst op de mok wilt laten drukken, dan kan je ook nog kiezen voor een foto. Je kan een foto van jullie samen op de mok laten drukken of bijvoorbeeld van een mooie herinnering, zoals een dagje weg of een vakantie.

Genoeg mogelijkheden dus! Jouw moeder zal met veel plezier uit haar eigen mok drinken.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]