Mok bedrukken per stuk

Je hebt al heel lang zin in jouw persoonlijke mok? Of je kent een fervente koffie-drinker die je eens wilt verrassen met een gepersonaliseerde mok? Geen enkel probleem. En mok bedrukken per stuk kan perfect! Zelfs voor één enkele mok te bedrukken betaal je geen extra kosten.

Mokken zijn er om gekoesterd te worden. Het is een voorwerp dat je dagdagelijks in je handen houdt. Ze verdient het om er mooi en persoonlijk uit te zien, niet? Dit is ook heel makkelijk dankzij de ontelbare mogelijkheden. Je kunt modellen, kleuren en opdruk Mok bedrukken per stukeindeloos combineren. Kies je voor een standaard uitvoering of een aparte versie zoals een Senseo of café latte mok? Wil je liever iemand een plezier doen met een bierpul mok? Of vind je de magische mok gewoon het einde? Kies je voor een bedrukking helemaal rondom de mok? Of ga je voor een eenvoudige opdruk met een naam? Heb je een voetbal-liefhebber in de familie? Dan geef je bijvoorbeeld een voetbal mok. Voor elke persoon bestaat er gegarandeerd dé ideale mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken per stuk.

Een mok bedrukken per stuk kun je eenvoudig online doen. Maak je keuze uit de modellen, de kleuren en voeg er jouw eigen bedrukking aan toe. Je krijgt online meteen te zien wat het resultaat is. Je kunt nog veranderen: de kleuren, het lettertype van de naam, enzovoort. Bestel pas als je volledig tevreden bent van je ontwerp. Met een paar muisklikken krijg jij wat je wilt. Je stuurt je bestelling door en krijgt je prachtige mok snel toegestuurd.

Het is heel prettig om zelf een eigen geschenk te ontwerpen. Ook al ben je op zoek naar verschillende geschenken, wanneer je een mok per stuk bedrukt, krijg je meteen verschillende cadeaus. Zeg vanaf nu nooit meer een mok tegen een mok. Elke mok wordt nu anders, uniek, gepersonaliseerd en zeer bijzonder!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]