Mok bedrukken snelle levering

Een mok bedrukken en met een snelle levering ontvangen kan gemakkelijk bij ons. Het perfect geschenk is een bedrukte mok. De mensen die het geschenk ontvangen hebben, zullen daarna altijd als ze drinken aan je geschenk herinnerd worden. Als u bij ons een mok met bedrukking bestelt, dan kan die binnen de 24 uur geleverd worden. Nog nooit was een uitstekend cadeau kiezen zo gemakkelijk. U kiest wat voor mok u wilt hebben, u kiest wat erop moet staan en de mok wordt bij u thuis geleverd. Dit is allemaal mogelijk in enkele simpele muisklikken. Bovendien zijn er op de website royale kortingen op alle mokken. Neem gerust even een kijkje.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken snelle levering.

Mok bedrukken snelle leveringEr zijn verschillende type mokken die u kan kiezen in allerlei vormen en kleuren. U heeft de keuze tussen zowel mat als glanzend, zowel kleur als zwart-wit, eenzijdig bedrukt of geheel rondom bedrukt, het is allemaal mogelijk. Een mok gemaakt en bedrukt speciaal voor uw Senseo machine is ook een zeer interessante optie voor mensen die het liefst kopjes Senseo koffie drinken. Voor uw bedrijf kan u eventueel ook een hele reeks mokken laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Op deze subtiele manier kan u gemakkelijk reclame maken voor uw onderneming. Daarna blijven klanten van uw bedrijf zich herinneren aan uw service lang nadat de transactie voltrokken is. Dit kan zelfs na lange tijd zorgen voor een volgende aankoop.

Als u en uw partner ouders gaan worden en dus een kindje verwachten, dan is een bedrukte mok ook perfect voor jullie. Jullie kunnen door middel van enkele muisklikken een foto en de naam van jullie baby op een mok zetten. Vervolgens het aantal mokken bestellen dat u nodig heeft voor heel uw familie en al uw vrienden. Zij zullen altijd een aangenaam cadeau en herinnering hebben aan uw kind. De achtergrond en/of binnenkant van de mok kan dan bedrukt worden met bijvoorbeeld roos of blauw, naargelang het geslacht van uw kindje.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]