Mok bedrukken tekst

Is er binnenkort iemand jarig, is er een andere feestelijke gelegenheid of wil je iemand zo maar verrassen? Koop dan een origineel, persoonlijk en bruikbaar geschenk. Dit is nooit verkeerd. Iedereen zal hier blij mee zijn. Wellicht dat je nu zo snel geen origineel, persoonlijk en bruikbaar geschenk kan bedenken, maar dat is makkelijker als je wellicht denkt. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok die je kan laten bedrukken met een persoonlijke foto of tekst. Dit is origineel, persoonlijk en bruikbaar. Lees hieronder meer over het bedrukken van een mok met tekst (Mok bedrukken tekst).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken met tekst?
Je kan er voor kiezen om een standaard tekst als “Gefeliciteerd” of iets dergelijks op de mok te laten drukken. Maar als je iets bijzonders te vertellen of vragen hebt, is het ook een leuk cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld op een ludieke wijze bekend maken dat jullie een kindje krijgen of vertellen dat jullie gaan trouwen. Of iets anders leuks is om op deze manier iemand te vragen of hij of zij jouw Mok bedrukken tekstgetuige wil zijn. Dit verwacht degene die de mok krijgt, zeker niet! Je hebt dan dus zeker een origineel, persoonlijk en bruikbaar cadeau.

Mok bedrukken tekst, op een magische mok?

Magische mok
Vind je dit nog niet speciaal genoeg, kies dan voor een magische mok. Als je deze mok cadeau geeft, ziet de ontvanger niets speciaals. Zeg daarna tegen de ontvanger dat jij wel even koffie of thee maakt en schenk dat in de nieuwe mok. Let goed op het gezicht van de ontvanger, want plotsklaps verandert deze normale mok in iets speciaals. De, door jou gekozen, tekst wordt opeens zichtbaar. Hoe lang zal het duren voordat de ontvanger van deze mok de boodschap door heeft? Op deze manier is het extra leuk om een leuke boodschap te brengen!

Naast een tekst kan je er ook voor kiezen om een afbeelding op de mok te laten drukken. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Succes met het ontwerpen van de mok en alvast veel plezier met het geven van dit originele, persoonlijke en bruikbare cadeau.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]