Mok bedrukken warmte

Heel veel mensen gebruiken dagelijks een mok. Veel mensen starten de dag met een heerlijke bak koffie om wakker te worden. Weer andere mensen drinken een mok met melk bij hun ontbijt. Zo zijn er heel veel momenten op de dag waarop iemand een mok kan gebruiken. Omdat iedereen dit gebruikt, is het een heel geschikt cadeau om aan iemand te geven. Als je een persoonlijk tintje aan de mok geeft, zal de ontvanger het vast en zeker een leuk cadeau vinden om te krijgen. Dit cadeau zal vaak gebruikt worden. Lees hieronder verder over een mok bedrukken en de warmte (Mok bedrukken warmte). Je ziet bijvoorbeeld een magische mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

Warmte mok
Normale, traditionele mokken zijn in alle keukens te vinden. Om een uniek cadeau te geven, kan je daarom beter een magische mok geven. Dit is een mok die op een normale mok lijkt. Als je hem bekijkt, zie je niets speciaals. Maar op het moment dat deze mok in aanraking komt met warmte gebeurt er iets magisch. Schenk bijvoorbeeld koffie of thee in deze mok, dan wordt de mok warm en dan Mok bedrukken warmteverschijnt er opeens een foto en / of tekst op deze mok. Dit is heel erg bijzonder om te zien. Als de mok weer afgekoeld is, dan verdwijnt de foto en / of tekst weer. Door dit unieke effect is deze mok erg speciaal. Hierdoor is het een leuk cadeau om aan iemand cadeau te geven.

Mok bedrukken warmte.

Persoonlijk tintje
De afbeelding en / of tekst op de mok bepaal jij. Dit geldt voor de normale mokken, maar ook voor de magische mokken. Je kan een kleine, bescheiden afbeelding en / of tekst kiezen, maar je kan ook voor een grote tekst en / of afbeelding kiezen. Het is zelfs mogelijk om deze mokken helemaal rondom te laten bedrukken. Deze mokken zijn overigens ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen.

Je moet dus een aantal keuzes maken, maar als je die gemaakt hebt, heb je een uniek cadeau. Dit is erg leuk om te geven en te krijgen. Succes met het uitzoeken en ontwerpen van dit geweldige cadeau!

Voor bijvoorbeeld verjaardagen, als Vaderdag cadeau en nog voor vele andere gelegenheden is een magische mok of een ander bijzondere mok leuk om te geven.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]