Mok bedrukken zwart

Heb jij binnenkort een themafeestje? Is het thema “zwart”? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen zich zo veel mogelijk aanpast aan dit thema. Het is leuk om het cadeau dan ook aan te passen aan dit thema. Maar wat koop je dan? Dit is eigenlijk niet zo heel moeilijk. Koop een mok, dit is iets wat iedereen kan gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart. Lees hieronder meer over een zwarte mok bedrukken (Mok bedrukken zwart).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok bedrukken
Om het cadeau wat persoonlijker en leuker te maken, kan je er voor kiezen om een leuke foto of tekst op de mok te laten drukken. Jij kan zelf de foto of tekst uitkiezen. Het is natuurlijk leuk om echt iets persoonlijks op de mok te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een leuke herinnering, zoals een vakantie. Of als je liever een tekst op de mok wilt laten drukken, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor het stopwoordje van de jarige. De jarige zal zeker een glimlach op zijn of haar gezicht krijgen als hij of zij dit ziet.

Zwarte magische mok bedrukken?

Magische mok bedrukken
Mok bedrukken zwartEen foto of tekst op de mok haalt natuurlijk wel een groot deel van het thema “zwart” weg. Als je een zwarte, magische mok cadeau geeft, dan blijft het thema wel. Pas op het moment dat de mok warm wordt (door bijvoorbeeld een warme drank in de mok te schenken), verschijnt er een tekst en / of foto op de mok. Ook voor deze mok kan jij zelf bepalen welke afbeelding en / of tekst dit wordt. De magische mokken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Mok bedrukken zwart.

Iets te vertellen
Een mok is niet alleen leuk om te geven aan een jarige. Je kan een mok bijvoorbeeld ook aan iemand geven als jij een boodschap hebt. Zo kan je bijvoorbeeld bekend maken dat jullie een kindje krijgen of gaan trouwen. Dit is een erg originele manier om dit bekend te maken. Mogelijkheden genoeg dus!

Veel plezier met het uitzoeken en ontwerpen van het cadeau!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]