Mok bedrukt met foto

Bij elk feest of elke gelegenheid tot vieren herhaalt hetzelfde stramien zich: heel wat mensen doen ontzettend veel moeite om een leuk cadeau te kopen. Jammer genoeg is een constante tijdens deze dagen ook dat heel wat mensen desondanks een cadeau krijgen dat ze nou echt niet moesten hebben. Een goed cadeau vinden is dan ook een echte kunst, een uitdaging die niet altijd even gemakkelijk loopt. Zit je zelf wat met de handen in het haar? Heb je dan al eens nagedacht over een mok bedrukt met foto? Lees hieronder verder over het laten maken van een bedrukte mok.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

De voordelen van een fotocadeau

Een mok bedrukt met een foto laat je toe om een leuk en origineel cadeau te geven waar je bovendien de nodige creativiteit in kunt steken. Eerst en vooral spreekt het voor zich dat het een cadeau is dat iedereen gebruikt of zal gebruiken. Een mok is nooit weg en een Mok bedrukt met fotopraktisch gebruiksmiddel dat altijd van pas komt. Daarnaast kan je jouw creativiteit tentoon spreiden bij het kiezen van de foto. Ga je voor een leuke foto waar zowel jij als de ontvanger samen opstaan? Mik je dan op een emotionele toets of gewoon een leuke herinnering samen? Een alternatief is natuurlijk om te kiezen voor een foto waar jij niet bij op staat, maar waar de ontvanger of ontvangster wel veel waarde aan hecht. Bijvoorbeeld een trouwfoto is een echte klassieker op dit gebied.

Mok bedrukt met foto, wanneer te geven?

Er zijn heel wat gelegenheden tijdens dewelke het zeker gepast is om een mok bedrukt met foto cadeau te geven. Traditioneel gezien zijn feestdagen zoals Moederdag en Vaderdag echter echte favorieten. Het is ook een topcadeau tijdens de feestelijke eindejaarsperiode of bij bijvoorbeeld een promotie op het werk. Ook voor een verjaardagsfeest of gewoon als cadeautje doorheen het jaar is dit een goed cadeau. Een mok bedrukt met foto kan dan ook voor alle gelegenheden. Weet jij al welke foto?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]