Mok met eigen naam

Een mok is vaak iets persoonlijks. Iedereen heeft wel zijn favoriete mok. Nu kun je dit nog leuker maken door een mok met eigen naam te laten bedrukken. Zo weet iedereen perfect welke mok van wie is, handig toch? Een mok met een eigen naam straalt persoonlijkheid uit. Je kent de standaard mokken wel die je in de vele winkels kunt kopen. Maar wat denk je van een unieke mok, zelf ontworpen, met eigen foto’s, tekst of logo, met daarbij nog eens je eigen naam? Dit is perfect mogelijk, en bovendien heb je ze al voor weinig geld. Lees hieronder meer over een mok met eigen naam.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok met eigen naamMok met eigen naam

Kies uit de vele uitvoeringen een model dat past bij de persoon voor wie de mok is. Kies je een magische mok die zwart is maar een opdruk vertoont van zodra je er een warme drank in giet? Of ga je voor een elegante café latte beker? Kies je voor een bierpul of nog een ander model? Er bestaan er heel wat: keuze te over! Daarna bepaal jij in welke kleur je je mok wilt. En tenslotte ontwerp je de opdruk. Ook hier heb je heel wat mogelijkheden: keuze van lettertype en -grootte bijvoorbeeld. Wil je de opdruk vooraan, achteraan (voor linkshandige mensen) of helemaal rondom de mok? Ga eerst eens online kijken naar het resultaat van je keuze. Je krijgt te zien hoe jouw mok er gaat uitzien. Stuur dan je bestelling door. Dan is het nog even wachten vooraleer jij je mok thuis krijgt geleverd.

Geef een vriend, een collega of iemand van je gezin een unieke mok met naam. Geef al jouw kleinkinderen een beker met hun naam. Of waarom zou je niet voor elke geboorte in de familie een leuke mok met de naam van het kind als geschenk geven? Het blijft hun hele leven meegaan en ze gaan altijd aan jou denken. Een mok met naam is zo bijzonder dat ze deze nooit meer kwijt willen!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]