Mok met foto snelle levering

Wil je graag eens iemand verrassen met een leuk en praktisch cadeau? Een cadeau waar hij of zij heel blij mee zal zijn? Kies dan voor een leuke mok die je helemaal hebt laten personaliseren. Het kan online en is eenvoudig en snel. Ga eens voor een mok met foto met een snelle levering (Mok met foto snelle levering).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Zelf een mok ontwerpen: eenvoudig en uniek
Wanneer je iemand wilt verrassen met een kleine attentie heb je er vaak niet echt inspiratie voor. Toch zijn er heel wat zaken, meestal heel eenvoudig, waar je iemand blij mee kunt maken. Zoals bijvoorbeeld een met opdruk gepersonaliseerde mok.

Mok met foto snelle leveringWe gebruiken het allemaal om te genieten van een heerlijke kop koffie of soep. Of tijdens een me-time moment met een heerlijke thee. Zulke momenten brengen je rust en helpen jouw hoofd leeg te maken. Worden zo’n momenten niet spontaan heel wat leuker wanneer je uit een mok kunt drinken die helemaal bij jou past? Net om die reden is een gepersonaliseerde mok een super origineel cadeau. Je zult er de ontvanger blij mee maken en hij/zij zal er heel wat gezellige momenten aan kunnen beleven.

Mok met foto snelle levering?

Mok met foto bedrukken
Doe eens een originele en heel persoonlijke mok cadeau aan iemand die jou lief is. Laat de mok bedrukken met een of meerdere leuke foto’s. Foto’s zijn ideaal als persoonlijke touch omdat ze tal van leuke herinneringen naar boven kunnen halen. Bij iedere tas koffie, thee of soep zal jouw zus, broer, lief, vriend, vriendin, mama of papa aan jou denken. Ze zullen dankzij de foto’s weer even denken aan een leuk moment samen en zo tover je meteen ook een glimlach op hun gezicht. Altijd fijn om mensen blij te maken.

Mokken zijn eenvoudig te personaliseren. Je hebt de keuze uit tal van kleuren en er zijn ook verschillende types. Zo zijn er mokken die een afbeelding doen verschijnen wanneer er een warme drank in de tas wordt gegoten. Je kunt de mokken voorzien een foto met een leuke tekst en dan bestellen. Dankzij de snelle levering heb je jouw origineel geschenk snel in huis.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]