Mok laten bedrukken met tekst

Mok laten bedrukken met tekstJe kent de uitspraak wel: ‘zeg het met bloemen’. Maar nu kun je ook je boodschap door middel van een mok overbrengen. Je kunt een mok laten bedrukken met tekst en deze als geschenk aan iemand geven. Er zijn heel wat gelegenheden om dit te doen: verjaardag, ontslag uit het ziekenhuis of gewoon om te zeggen hoe graag je iemand hebt.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

En mok laten bedrukken met tekst is snel gebeurd. Je hebt enorme keuze zodat jij de beker krijgt die je voor ogen had:

  • Kies uit de vele modellen die mok die jij het mooiste vindt.
  • Kies meteen ook de kleur van de mok.
  • Daarna zoek je een mooie tekst uit en bepaalt in welke kleuren, lettertype en grootte de tekst moet komen.
  • Jij bepaalt of de tekst vooraan, langs beide kanten of helemaal rondom de mok moet worden gedrukt.
  • Combineer je je tekst graag met een foto, een logo of een naam? Ook dat kan! Je voegt dit eenvoudig toe bij je ontwerp en het wordt uitgevoerd zoals jij het wilt.
PrachtigKado.nl logo

Mok met tekst of foto bedrukken kan ook bij PrachtigKado.nl

Je krijgt je ontwerp eerst nog online te zien vooraleer je het doorstuurt. Zo zie je perfect welke mok jij zult krijgen. Stuur je bestelling door en je mok wordt snel geleverd.

Door een mok met een tekst te laten bedrukken maak jij een statement. Je geeft een duidelijke boodschap aan diegene die de mok krijgt. Of ontwerp een mok voor jezelf met een tekst die jou nauw aan het hart ligt. Het kan een gedichtje zijn of een gezegde van een bekend iemand, of je maakt zelf een mooie tekst op en laat deze op de beker drukken.

Telkens je uit deze mok drinkt, droom je weg met je tekst. Een tekst zet aan tot nadenken of kan als inspiratie dienen. Het kan een woord van dank zijn of om iemand op te beuren. Met een mooie tekst maak je altijd iemand blij!

Enkele andere webshops:

  1. PrachtigKado.nl/mokbedrukken
  2. Mokken-Bedrukken.nl
  3. MokBedrukken.com

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]