Mok met logo maken?

Een mooie mok voor je eigen bedrijf!
Volgend jaar bestaat jouw bedrijf alweer vijf jaar en je bent op zoek naar een mooi cadeau. Maar je wil dat het ook meteen een tof relatiegeschenk is. Kan je het je personeel geven en tegelijk je zakenrelaties aanbieden. En je prospects niet te vergeten, misschien haal je ze daarmee binnen! Een mok met logo is dan wel het beste cadeau. Zal altijd blijvend gebruikt worden. Over tien jaar staat de mok nog op het bureau van je eerste opdrachtgever. Het zijn sterke mokken, die van MokBedrukken.nl! Laat maar komen die mokken.
Altijd handig! Lees hieronder meer over een mok met logo maken.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Klanten binnenhalen is altijd handig. Mokken zijn ook altijd handig. Je kunt er koffie, thee, frisdrank en water in doen. En er zijn mokken, magische mokken, die veranderen als je er warme vloeistof in schenkt. Dus dan komt langzaam jouw bedrijfslogo tevoorschijn terwijl de koffie er in loopt! Hoe slim is dat! Dat wil jij ook. En dat kan ook. Je kunt kiezen:

Mok met logo bedrukken?

Die eerste klant van je was fantastisch. Heeft jou enorm geholpen met het opstarten van je bedrijf. Nu, na vijf jaar is hij nog steeds klant bij je. Een echte toffe peer. Laat voor hem een speciale magische mok bedrukken met het logo van jouw bedrijf en een foto van zijn bedrijf. Kun je zelf maken, die foto. Die klant ziet onmiddellijk dat het een uniek cadeau is, want er staat immers een foto van zijn bedrijf op! Dan een stoere tekst erbij, zoals samenwerken is elkaar versterken, heerlijk toch? Of gewoon Bedankt!, altijd goed.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]