Mok met eigen foto

Cadeautjes worden voor veel verschillende gelegenheden gekocht. Als er iemand jarig of geslaagd is, worden er cadeautjes gekocht. Mok met eigen fotoMaar ook voor onder de kerstboom, Vaderdag of Moederdag worden er cadeautjes gekocht. Er zijn dus heel veel momenten in het jaar waarop je iets leuks moet bedenken. Dit is niet altijd eenvoudig. Je wilt toch het liefst aankomen met een passend en uniek cadeau en niet steeds weer met een bosje bloemen of een bierpakketje. Het lijkt moeilijker dan het is om een goed cadeau te bedenken. Als je voor een cadeau kiest wat echt bij iemand past en als je dit cadeau dan ook nog een persoonlijk tintje geeft, dan is het altijd goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok met daarop een foto van het feestvarken. Dit is iets wat iedereen kan gebruiken en leuk vindt. Lees hieronder meer over het maken van een mok met eigen foto.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Magische mok
Je kan kiezen voor een traditionele mok. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Maar als je iets aparts wilt geven, kan je wellicht beter voor de magische mok kiezen. Deze mok ziet er op het eerste gezicht uit als elke andere mok. Dit klopt echter niet, want zodra deze mok warm wordt, verschijnt de foto of tekst op de mok. Als de mok weer afgekoeld is, ziet de mok er weer uit als een traditionele mok. Jij kan zelf bepalen welke tekst of foto er op de mok gedrukt wordt.

Mok met eigen foto?

Wat voor foto
Het is bijvoorbeeld erg leuk om een grappige foto van het feestvarken op de mok te laten plaatsen. Dit is erg leuk voor als de mok thuis gebruikt wordt. Als de mok bestemd is voor het werk (om daar koffie uit de eigen mok te drinken), dan is het wellicht beter om een wat serieuzere foto van deze persoon op de mok te laten drukken.

Er is heel veel mogelijk. Er is dus vast en zeker ook een geschikte mok voor jouw feestvarken te vinden. Succes met het ontwerpen van dit originele cadeau.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]