Mok met foto aanbieding

Een verjaardag van een goede vriend of vriendin in aantocht? Vaak lastig wat je moet geven op een feestje. Een fraai, persoonlijk cadeautje kan een fleurige koffiemok zijn met een scherpe fotoafdruk. De mok met fotoafdruk is al enige tijd een leuke aanbieding in de webshop van MokBedrukken.nl. Zo heb je voor weinig geld een voordelig cadeautje waar je mee voor de dag kunt komen. De mokken zijn van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en kunnen in de afwasmachine worden gereinigd. De fotoafdruk blijft gewoon in takt, ook na tientallen afwasbeurten. Een uniek cadeautje voor een uniek persoon. De fotoafdruk kan eventueel met een mooie tekst Mok met foto aanbiedingcompleet worden gemaakt. Mokken met fotoaanbieding zijn regelmatig op de website te vinden. Pak dan direct je kans en bestel een mok met foto.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Welke foto kies je?

Welke foto je op de mok laat drukken maakt eigenlijk geen verschil. Een foto wordt altijd beoordeelt op zijn scherpte. Dit geeft meer kwaliteit aan de mok. Een mok met foto aanbieding bestellen is een simpele handeling. Vandaag besteld morgen in huis. Deze speciale mokken met fotoafdruk geven veel plezier aan de jarige of jubilaris. Het is leuk om aan je vriendin een mok cadeau te doen met een fotoafdruk van jullie beiden. Of een afdruk van jullie hond. Er zijn 1000 en één mogelijkheden te bedenken voor een leuke afdruk. Heb je een tiental mokken nodig voor een feestje of voor een bedrijf? Geen probleem, de mokken kunnen per stuk maar ook met een aantal tegelijk worden aangeschaft.

Mok met foto aanbieding.

De mokken zijn van uitstekend keramisch materiaal gemaakt. Een ruime mok, want er gaat 325 ml koffie of thee in. De hoogte is 9.6 cm en de diameter is 8.2 cm. Een flink exemplaar wat stevig in de hand ligt. Met een mooie glansafwerking is dit een supermooi cadeautje waar een foto van 8.5 cm prima op past. Ook kan er nog een pakkende tekst worden toegevoegd. Heb je advies nodig over een mok bedrukken en aanbiedingen dan kun je contact zoeken via de webshop van Mokbedrukken.nl.

Een bedrukte mok is leuk als Vaderdag cadeau en nog voor vele andere gelegenheden, verjaardagen en meer.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]