Mok met foto bedrukken

Wat is er nou leuker dan iemand een origineel cadeau geven. Als er iemand jarig is, kan je natuurlijk een bosje bloemen, flesje wijn of bierpakketje kopen, maar waarschijnlijk ben jij dan niet de enige. Het is natuurlijk veel leuker als jij iets geeft, want niemand anders geeft. Cadeautjes die bruikbaar zijn en ook nog een persoonlijk tintje hebben, zijn altijd goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok. Iedereen gebruikt die regelmatig. Je kan deze persoonlijk maken, door hier een mooie foto op te laten drukken. Lees hieronder meer informatie over het laten maken van een mok met foto (Mok met foto bedrukken).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mokken zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Op al deze mokken kan je een foto laten drukken. Dit kan een foto zijn van de persoon voor wie de mok bestemd is. Dit kan ook een foto van zijn of haar idool zijn of iets anders. Alles is mogelijk. Op een eenvoudige manier kan je dus een persoonlijke mok ontwerpen en geven. De ontvanger zal dit zeker waarderen.

Mok met foto bedrukken.

Magische mok
Als je geen normale mok wilt geven, kan je een magische mok geven. Als je deze voor de eerste keer ziet, denk je dat het een normale Mok met foto bedrukkenmok is. Zodra de mok warm wordt (door bijvoorbeeld warme koffie, thee of melk) verschijnt de afbeelding of tekst op de mok. Als de mok afgekoeld is, is de foto of tekst ook weer verdwenen. Jij kan zelf kiezen welke foto of tekst er op de mok geplaatst wordt. Je kan deze mok dus echt persoonlijk maken. Een magische mok kan voor vele gelegenheden leuk zijn, bijvoorbeeld als Moederdag cadeau, verjaardagscadeau of als Vaderdag cadeau.

Nieuws
Het is ook leuk om op deze manier bijzonder nieuws aan iemand te vertellen. Je kan bijvoorbeeld een echofoto afdrukken op de mok. Zo kan je iemand vertellen dat je zwanger bent. Of een foto van twee ringen in elkaar, dan vertel je dus dat je gaat trouwen. Dit is een originele manier om leuk nieuws te vertellen.

Er is dus veel mogelijk. Veel succes met het uitzoeken en ontwerpen van de juiste mok en alvast veel plezier met het geven van dit geweldige, originele cadeau!

Veel plezier met het maken en het geven!

Vragen?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]