Mok met foto vaatwasser

Om een passend kado voor iemand aan te schaffen, moet je soms nog lang nadenken. Vooral voor mannen is het juiste kadootje moeilijk te vinden. De meeste heren weten niets te vragen voor hun verjaardag. Een leuk kado is een presentje met een persoonlijk tintje. MokBedrukken.nl heeft kwaliteits-koffiemokken, die je met een zelfbedachte tekst of foto kunt laten bedrukken. Altijd welkom bij de jarige. Een koffie- of theemok is altijd in gebruik. Een artikel waar een persoonlijke foto op is geprint heeft meerwaarde. Kies een foto van jullie samen of van een leuke vakantie bijvoorbeeld. Hieronder lees je meer over het bedrukken van een mok met een foto welke de vaatwasser in kan. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie mok!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Bedrukte mok in de vaatwasser.

Mok met foto vaatwasser

Foto op een magische mok bedrukken?

Vaatwasmachinebestendig.
Het ideale kado wat altijd in goede aarde zal vallen, is een fraaie mok bedrukt met een foto. MokBedrukken.nl heeft een breed assortiment drinkbekers die, wanneer ze worden bedrukt met een persoonlijke foto, een geheel eigen uitstraling krijgen. De kwaliteit van de foto-opdruk is professioneel en zo gemaakt dat deze niet langzaam verdwijnt tijdens het reinigen van de mok. De kwaliteit van de mok is van hoogwaardig materiaal en de foto-opdruk is vaatwasmachinebestendig. Dus de mokken met foto kunnen zo de afwasmachine in. Niks met de hand afwassen maar steeds weer in de vaatwasser. De foto-bedrukking is altijd gratis evenals een eventuele tekst.

Voor elke gelegenheid de juiste mok

Een mok laten bedrukken met een foto kan voor vele gelegenheden worden gebruikt. Als promotieartikel voor je bedrijf of als relatiegeschenk. Laat het logo met foto op de mokken drukken en je bedrijf zal telkens weer onder de ogen komen van je zakenrelaties en connecties. Zowel in de privésfeer als voor zakenbetrekkingen zijn de mokken met foto te gebruiken. Met deze mokken kun je echt voor de dag komen. Laat een leuke foto van jou en je vriend of vriendin op een koffiemok drukken en doe deze kado als jullie relatie een jaar bestaat. Altijd leuk om te geven en om te krijgen. Kijk voor meer informatie op de website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]