Mok met tekst bedrukken?

Feestjes zijn altijd leuk! Als jij al weer uitgenodigd bent voor een volgend feestje, dan ga jij natuurlijk weer shoppen voor een leuk cadeau. Vaak krijgen mensen dezelfde soort cadeautjes. Vrouwen worden vaak verwend met een mooie bos bloemen of een lekker geurtjes. Mannen krijgen vaak een fles sterke drank of een bierpakket. Dit zijn uiteraard leuke cadeautjes om te geven en te krijgen, maar origineel zijn ze niet. Wil jij een origineel cadeau geven met een persoonlijk tintje? Geef dan een mok cadeau. Als je een passende tekst op de mok laat drukken, geef je de mok een persoonlijk tintje.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mok met tekst bedrukken.

Mok cadeau
Mok met tekst bedrukkenAls je een mok cadeau geeft aan iemand, dan is het altijd goed. Iedereen gebruikt namelijk regelmatig een mok. Hier kan de jarige job of jarige jet een heerlijk bakje koffie of thee (of wat anders) uit drinken. Wil je geen gewone mok geven, geef dan een magische mok cadeau. Deze ziet er hetzelfde uit als een normale mok. Zodra de magische mok warm wordt, verschijnt er een tekst of foto op de mok. Dit is erg leuk om te zien.

Mok bedrukken
Zowel de normale als de magische mok kan je laten bedrukken. Je bepaalt zelf wat er op de mok afgedrukt wordt. Dit kan een foto en / of tekst zijn. Het is erg leuk om een passende tekst op de mok te laten drukken. Je kan bijvoorbeeld denken aan de naam van de jarige en daarbij de leeftijd. Door middel van een mok kan je iemand ook een speciale boodschap vertellen of vragen. Je kan bijvoorbeeld op de mok een foto van een echo laten drukken, zo kan je vertellen dat je zwanger bent. Of je kan een tekst op de mok laten drukken. Bijvoorbeeld: “Jullie worden opa en oma”. Of je kan iemand vragen of hij of zij jouw getuige wil zijn.

Er is dus heel veel mogelijk. Dit maakt een mok een heel geschikt cadeau om te geven. Veel plezier met het ontwerpen van de mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]