Mokken bedrukken 1 stuk

Je hebt ergens een leuke mok gezien en je denkt ‘dit zou nog iets voor mij zijn’ of ‘dergelijke mok wil ik ook wel aan iemand schenken’. Dit is perfect mogelijk! Mokken bedrukken kan al vanaf één stuk. Je hoeft geen serie aan te kopen om toch een enkele gepersonaliseerde mok te maken. Lees hieronder meer over het bedrukken van mokken per stuk (mokken bedrukken 1 stuk).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Hoe is het bedrukken van één mok mogelijk?

Elke bestelling, hoe klein of groot ook, komt in het productieproces terecht.
Elke mok wordt volgens hetzelfde hoogwaardige proces vervaardigd: de kleuren worden op hoge temperatuur ingebakken.
Mokken bedrukken 1 stukIedere mok heeft een hoge kwaliteit: ze is krasvrij, de kleuren zijn slijtvast en de mok mag in de vaatwasser.
Of je nu één of meerdere mokken aankoopt, je bestelling wordt altijd zeer snel geleverd.

Mokken zie je overal. Zelfs op kantoor, waar je vroeger enkel sjieke kopjes en schoteltjes zag, worden er nu mokken gebruikt. Ze zijn veel handiger dan de fragiele koffiekoppen en liggen veel beter in de hand. Mokken zijn gewoon trendy geworden. Iedereen gebruikt ze.

Daarom is een enkele mok bedrukken geen moeite meer. Je kiest je mok met de daarbij horende opdruk en je stuurt je bestelling eenvoudig online door. Zo simpel is dit.

Mokken bedrukken 1 stuk.

Ga eens een kijkje nemen tussen al de verschillende modellen, vormgevingen en kleuren van mokken. Er is heel wat keuze! De opdruk bepaal jij volledig zelf: wil je een mooie foto, een grappige spreuk of gewoon een naam? Wil je combineren en er iets unieks van maken? Niets is te gek om op een mok te staan. Jij bent de ontwerper van je mok!

Geef iemand een persoonlijke mok: voor verjaardag, jubileum, zomaar uit dank of om iemand op te beuren. Ook als Vaderdag cadeau of voor een andere thematische gelegenheid kan een bedrukte mok leuk zijn. Je mok zal altijd een aandenken zijn aan dat ene moment. Kies daarom voor één enkele mok die je een persoonlijke look kunt geven.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]