Mokken bedrukken 100 stuks

Zoek jij een leuk cadeau voor jouw personeelsleden, maar vind je het lastig om iets te verzinnen wat zowel geschikt is voor jouw mannelijke als voor jouw vrouwelijke medewerkers? Vaak zijn er ook nog jonge en oudere werknemers aan het werk in een bedrijf. Hierdoor vinden werkgevers het vaak lastig om een goed cadeau te verzinnen. Dit hoeft echter niet moeilijk te zijn. Als je voor een mok kiest, dan zit je altijd goed. Iedereen gebruikt deze tenslotte. Mokken zijn leverbaar in kleine en grote aantallen. Je kan dus een losse mok bestellen, maar als je 100 stuks nodig hebt, is dat ook geen enkel probleem (Mokken bedrukken 100 stuks).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

100 mokken bedrukken?

Magische mok
Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk graag jouw logo of slogan op de mok laten drukken. Dit is een eenvoudige manier van reclame Mokken bedrukken 100 stuksmaken. Echter niet iedereen vindt zo’n mok mooi om in de kast te hebben staan. Hier is nu een eenvoudige oplossing voor. Er is namelijk een magische mok verkrijgbaar. Deze ziet er op het eerste oog uit als een normale mok. Echter zodra deze warm wordt, gebeurt er iets speciaals. Op dat moment verschijnt namelijk de, door jou zelf gekozen, foto of tekst. Als de mok afgekoeld is, is de afbeelding of tekst niet meer zichtbaar. Dan kan deze dus gewoon in de kast bij alle andere mokken staan. Deze mokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Er is dus vast en zeker een mok verkrijgbaar die jij mooi vindt.

Tekst of foto
Jij bepaalt zelf welke foto en / of tekst er op de (magische) mok gedrukt wordt. Hier is veel in mogelijk. Het kan een grote afbeelding of tekst zijn die de hele mok rondom bedekt, maar het kan ook een subtiele, kleine afbeelding of tekst zijn.

Door te kiezen voor een mok als cadeau voor jouw personeelsleden, kan jij op een eenvoudige manier jouw personeelsleden verrassen en gelijk reclame maken voor jouw bedrijf! Succes met het kiezen en ontwerpen van het cadeau!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]