Mokken bedrukken kleine aantallen

Mokken bedrukken in kleine aantallen is perfect mogelijk. Wist je dat niet? Toch is het zo! Je hoeft niet meer mokken te laten drukken dan je strikt nodig hebt. Zelfs één enkele mok kun je al laten bedrukken. Hieronder lees je meer over het bedrukken van mokken in kleine aantallen (Mokken bedrukken kleine aantallen).

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mokken bedrukken kleine aantallen.

Hoe ga je te werk om een klein aantal mokken te laten drukken? Online bestellen is heel eenvoudig, iedereen kan dit.

  • Mokken bedrukken kleine aantallenKies één of meerdere modellen uit de talloze types van mokken: Senseo of café latte mokken, magische mokken, compacte mokken, mokken met gekleurde binnenkant, bierpul mok, en ga zo maar door.
  • Bepaal welke opdruk je wilt: wil je bijvoorbeeld enkel een foto of enkel een naam? Of wil je er een tekst bij? Of wil je dit alles combineren? Uitproberen is de boodschap!
  • Bekijk je ontwerp online. Eventueel kun je nog wijzigen zodat je opdruk volledig naar jouw inzicht is.
  • Eenvoudig doorsturen en je krijgt je mokken thuis geleverd.

Je hebt vaak momenten waarop je iemand een geschenk wilt geven. Een enkele mok of een paar mokken laten drukken is de perfecte oplossing. Je geeft die persoon een gepersonaliseerde mok die zo uniek is dat niemand anders ter wereld ze heeft! Dit is toch wel heel bijzonder, niet?

Een mok is sterk. Ze is slijtvast omdat de kleuren in de mok zijn ingebrand. De beker mag in de vaatwasser. Zelfs dan verliest hij zijn mooie uitstraling niet. Het is dus ideaal om veelvuldig te gebruiken. Je gebruikt een beker meerdere malen per dag: bij het ontbijt, bij de koffie na de lunch of voor een lekkere thee net voor het slapengaan. Je ziet mokken ook vaak op kantoor of bijvoorbeeld in de caravan. Eens je een mok in huis hebt, wil je deze nooit meer missen. En dit geldt vast en zeker voor een mooie bedrukte en gepersonaliseerde mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]