Mokken met namen

Elk jaar liggen er bij veel gezinnen pakjes onder de kerstboom. Ook worden werknemers verwend door hun werkgevers. Om elk jaar opnieuw een origineel cadeau te bedenken voor jouw familie of werknemers kan best lastig zijn. Toch hoeft het niet lastig te zijn. Als je kiest voor een cadeau wat deze personen echt kunnen gebruiken en je geeft hier ook nog een persoonlijk tintje aan, dan is het eigenlijk altijd goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok met daarop de naam van de persoon voor wie deze bestemd is. Lees hieronder verder over het maken van mokken met namen.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Mokken met namen maken?

Soort mok
Naast de traditionele mokken, zoals die iedereen in de kast heeft staan, zijn er tegenwoordig ook magische mokken. Deze mokken zijn Mokken met namenerg bijzonder. Ze zien er, zo op het eerste oog, uit als elke andere mok. Maar als de magische mok warm wordt, gebeurt er iets bijzonders. Op dat moment verschijnt er namelijk een foto en / of tekst. (Jij kan tijdens de bestelling zelf aangeven welke afbeelding en / of tekst dit moet zijn.) Zodra de magische mok weer afgekoeld is, is de afbeelding en / of tekst weer verdwenen en dan ziet de mok er weer uit als een traditionele mok. Zowel de traditionele mokken als de magische mokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Er is dus altijd wel een mok te vinden die jij mooi vindt.

Mok bedrukken
Het is erg leuk om de mokken persoonlijk te maken. Als je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de mok laat drukken, dan zal dat zeker gewaardeerd worden. Het is niet alleen leuk, maar ook erg handig. Op deze manier is het altijd duidelijk welke mok van wie is. Er kan dus nooit een vergissing gemaakt worden. Naast de naam kan je ook nog een foto en / of andere tekst op de (magische) mok laten drukken. Je kan deze dus helemaal zelf ontwerpen. Je ontwerpt dus op een eenvoudige manier heel snel een persoonlijke mok.

Veel plezier met het uitzoeken van de mooiste mok en veel plezier met het maken van een leuk ontwerp!

Meer informatie over het bedrukken van een mok met naam:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]