Koffiemok met foto

8.22

Een mooie full color koffiemok bedrukken, met een foto in combinatie met een tekst? Een koffiemok met foto is zelf te maken en wordt binnen 24 uur bezorgd.

Artikelnummer: 16086 Categorie: Tags: , , Product ID: 397

Beschrijving

Zoek jij een leuk cadeau voor iemand die binnenkort jarig is of voor een andere feestelijke gelegenheid. Dan is het altijd goed als jij kiest voor een cadeau dat echt bij die persoon past. Die persoon moet het kunnen gebruiken. Als het dan ook nog een persoonlijk tintje heeft, dan zit je zeker goed. Als jij iets zoekt voor iemand die graag een kopje koffie drinkt, dan is het erg leuk om deze persoon een eigen koffiemok te geven. Als je hier dan een tekst of foto laat afdrukken, dan heb je het persoonlijke tintje ook gelijk toegevoegd.

De productspecificaties & mogelijkheden:
  • Geschikt voor de vaatwasser: Ja.
  • Afmeting mok: 9 cm hoogte, diameter 8 cm, omtrek 19 cm
  • Afmeting drukwerk maximaal: 8,7 cm hoogte, omtrek 18,5 cm
  • Drukwerk: Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)
  • Inhoud: 325 ml (11 oz)
  • Uitstraling: glans

Koffiemok met foto.

Koffiemokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Er zijn ook speciale mokken voor bijvoorbeeld mensen die van voetbal houden. Je kan dan een echte voetbalmok geven. Naast deze mokken zijn er ook nog magische mokken te verkrijgen. Dit zijn bijzondere mokken. Ze zien er zo op het eerste oog uit als elke andere mok. Maar toch zijn ze anders. Zodra je de warme koffie in deze mok schenkt, verschijnt er op magische wijze een foto of tekst. Als jij deze mok besteld, kan jij zelf aangeven welke foto of tekst jij op deze mok wilt hebben. Het is dus echt een persoonlijk cadeau wat je op deze manier geeft.

Voor jong en oud
De koffiemok kan je natuurlijk ook gebruiken voor andere dranken. Je kan hier ook prima thee, melk of wat anders uit drinken. Deze mokken zijn dus geschikt voor jong en oud. Omdat iedereen elke dag drinkt, is een mok een cadeau wat altijd van pas komt. Ook voor kinderen is het een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Zij vinden het geweldig als ergens hun eigen naam of foto op staat. Zij drinken op deze manier met veel plezier hun beker melk leeg.

Dus ben jij op zoek naar het perfecte cadeau. Kies dan een koffiemok met daarop een leuke foto of tekst. Dit is altijd goed! Veel succes met het kiezen en ontwerpen van de juiste mok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiemok met foto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.