Magische mok glans

9.05

De glanzende magische mok bedrukken met elk gewenst design!

Artikelnummer: 16047 Categorie: Tags: , , Product ID: 54

Beschrijving

De magische mok is één van de meest bijzondere mokken welke te bedrukken is. De magische mok staat bekend dat de mok kan veranderen van kleur wanneer er een warme vloeistof in gedaan wordt. Tijdens het drinken van een lekker kopje thee of een heerlijk bakje koffie komt de opdruk te voorschijn. Zo kan je een mooie boodschap meegeven aan iemand maar ook leuk als geintje. Zodra de magische mok weer afkoelt wordt de mok weer zwart van kleur.

Hieronder zijn de productspecificaties en de mogelijkheden tot het bedrukken van de mok weergegeven.

De productspecificaties & mogelijkheden:
  • Afmeting mok: 9,6 cm hoogte, 8,2 cm diameter
  • Afmeting drukwerk: 8,5 cm hoogte en 18,5 cm breedte (richtlijn)
  • Materiaal: Keramiek
  • Mogelijkheden drukwerk: full colour foto’s, teksten en logo’s
  • Inhoud: 325 ml (11oz)
  • Uitstraling: glans

De magisiche mok kan bedrukt worden met een unieke full color afbeelding. Wanneer je meerdere magische mokken wilt gaan personaliseren dan kan je ze per stuk maken of het aantal invullen en aan de slag gaan.

De mok wordt binnen 24 uur geleverd met jouw unieke opdruk.

Magische mok bedrukken (glans)

Zoek jij een uniek cadeau voor een jarige job, jubilaris of wil je zo maar iemand verwennen, dit kan soms best lastig zijn om te bedenken. Tegenwoordig kopen de meeste mensen alles wat zij nodig hebben. Het is dan dus lastig om een leuk cadeau voor deze persoon te bedenken. Als je kiest voor een cadeau wat die persoon echt kan gebruiken en je geeft er een persoonlijk tintje aan, dan is het altijd goed. De ontvanger van het cadeau zal zeker zien dat jij aandacht en tijd besteedt hebt aan het vinden en ontwerpen van een persoonlijk cadeau. Dit waardeert uiteraard iedereen. Denk bijvoorbeeld eens aan een persoonlijke mok. Dit is het perfecte cadeau.

Tovermok met foto of naam

Je kan er uiteraard voor kiezen om een normale mok te laten bedrukken, maar dat is niet echt origineel. Tegenwoordig zijn er magische mokken verkrijgbaar. Deze zijn uniek. Deze mokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Een magische mok lijkt in eerste instantie op een normale mok, maar dat is hij zeker niet. Zodra de mok warm wordt (door bijvoorbeeld warme koffie of thee) verschijnt er een tekst en / of foto op de mok. Jij bepaalt welk tekst en / of foto dit is. Als de mok weer afgekoeld is, is de foto en / of tekst ook weer weg. Dit is echt een leuk cadeau om te geven.

Wat op de mok drukken
Zowel op de normale mok als op de magische mok kan je een foto en / of tekst laten drukken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een foto van de persoon voor wie de mok bestemd is. Ook kan je een foto van een leuk moment uit het leven van die persoon op de mok laten drukken. Wil je liever een tekst op de mok, dan is dat ook mogelijk. Je kan kiezen voor een kleine foto en / of tekst, maar je kan de mok ook rondom laten bedrukken. Alles is dus mogelijk.

Veel plezier met het ontwerpen van de magische mok!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magische mok glans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.