Matte magische mok

9.88

De glanzende magische mok bedrukken met elk gewenst design!

Artikelnummer: 16054 Categorie: Tags: , , , Product ID: 395

Beschrijving

Een mooie matte magische mok bedrukken? Dat kan! Met foto, tekst of logo. Per stuk en in een groot aantal te maken. De magische mokken worden binnen 24 uur bezorgd.

De productspecificaties & mogelijkheden:
  • Afmeting mok: 9,6 cm hoogte, 8,2 cm diameter
  • Afmeting drukwerk: 8,5 cm hoogte en 18,5 cm breedte (richtlijn)
  • Materiaal: Keramiek
  • Mogelijkheden drukwerk: full color foto’s, teksten en logo’s
  • Inhoud: 325 ml (11 oz)
  • Uitstraling: mat

Magische mok bedrukken mat

Elke keer als je een feestje hebt, is het weer een leuke uitdaging om een geschikt cadeau te bedenken. Veel mensen vinden dit erg lastig. Ze willen niet steeds weer met een bloemetje of bierpakket aan komen. Als jij ook zo iemand bent, dan kan je op internet heel veel inspiratie opdoen voor een uniek geschenk. Veel geschenken kan je laten bedrukken met een persoonlijke foto en / of tekst. Denk bijvoorbeeld eens aan het bedrukken van een mok. Dit maakt het een uniek cadeau waar iedereen blij mee zal zijn. Dit is leuk om te geven en om te krijgen.

Soort mok

Je kan kiezen voor een standaard mok, maar het een magische mok is leuker om te geven. Dit is namelijk een speciale mok. Deze mok ziet er, op het eerste oog, uit als een normale mok. Maar dit is het niet! Zodra de mok warm wordt, verschijnt er op magische wijze een foto en / of afbeelding. Als de mok weer afgekoeld is, is de foto en / of tekst weer verdwenen. Jij bepaalt welke foto en / of afbeelding er op de mok gedrukt wordt. De (magische) mok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Er is dus vast en zeker ook een mok verkrijgbaar die jij geschikt vindt voor de ontvanger.

Magische mok bedrukken met matte afdruk

De (magische) mok kan je laten bedrukken met een afbeelding en / of tekst die glanst, maar je kan ook kiezen voor een matte afbeelding en / of tekst. Het is allebei erg mooi. Je kan kiezen voor een kleine afbeelding en / of tekst. Het is echter ook leuk om een afbeelding en / of tekst te kiezen die je rondom op de (magische) mok laat drukken. Jij bepaalt hoe de mok er uit komt te zien. Je kan de (magische) mok dus zo persoonlijk maken als jij wilt. Dit maakt het een perfect cadeau om aan iemand te geven. De persoon voor wie deze mok bestemd is, zal zeker blij zijn met het cadeau.

Veel succes met het uitzoeken en ontwerpen van de perfecte (magische) mok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Matte magische mok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.