Mok met foto

8.22

Een unieke fotomok laten maken voor een verjaardag of misschien wel als afscheidscadeau? Een mok met foto is voor verschillende gelegenheden ontzettend leuk!

Beschrijving

Iemand verrassen met een bedrukte mok met foto? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Zo kan je een persoonlijke mok met een unieke foto/afbeelding laten bedrukken welke ook nog eens binnen 24 uur bezorgd wordt. Hieronder vind je meer informatie over het bedrukken van een fotomok en heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan.

De productspecificaties & mogelijkheden:
 • Geschikt voor de vaatwasser: Ja.
 • Afmeting mok: 9 cm hoogte, diameter 8 cm, omtrek 19 cm
 • Afmeting drukwerk maximaal: 8,7 cm hoogte, omtrek 18,5 cm
 • Drukwerk: Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)
 • Inhoud: 325 ml (11 oz)
 • Uitstraling: glans

Mok met foto bedrukken

Op zoek naar een geweldig cadeau voor iemand dat niet te veel kost?
Ben je op zoek naar een geweldig geschenk voor iemand dat geen honderden euro’s kost? Dan heb je gelukkig nog wel wat keuze in de wereld, maar toch is het niet altijd makkelijk deze keuze te maken. Daarom willen we je helpen bij het maken van deze soms wel moeilijke keuze. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor mokken met foto als geschenk. Dit bestellen bij deze website brengt heel wat voordelen met zich mee. Deze kan je hieronder alvast doornemen.

Enkele voordelen van het bestellen van mokken met foto via deze website

 • Het is een zeer persoonlijk cadeau, want je laat de mok bedrukken met een foto. Deze foto kies jij uit! Dus je maakt het geschenk dan ook zo persoonlijk als je zelf wilt.
 • Dit geschenk bij deze website is niet enkel zeer leuk om te geven en te krijgen,
  het is bovendien ook goedkoop.
 • Wanneer je kiest voor een mok met foto, dan kies je uiteraard ook voor een bruikbaar cadeau voor iemand.
 • Kies je voor een mok bedrukt met een foto via deze website, dan kan je gerust zijn dat de levering snel zal gebeuren. Wanneer je immers vandaag je zaken bestelt, dan kan je deze morgen al bij je thuis geleverd. Zeer snel dus!

Wanneer je bovenstaande redenen doorneemt, dan zie je vast dat het de moeite kan lonen om zelf eens de website van deze webshop te bekijken. Daar vind je meer informatie terug hierover. Heb je na het doornemen van de website toch nog vragen? Dan kan je uiteraard ook nog altijd contact opnemen met de medewerkers van de shop. De medewerkers staan je graag met raad en daad bij!

Fotomok maken?

Kiezen voor een echt origineel cadeau?
Is er binnenkort iemand jarig in je buurt die je echt graag zou verrassen met een origineel cadeau? Of wil je graag je vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau? Dan is de keuze misschien wel groot in het dagdagelijkse leven. Daarom kan de keuze voor een fijn cadeau soms wel eens moeilijk te maken zijn. Daarom willen we je hier mee helpen. Een leuk en origineel cadeau kan een mok zijn die je zelf laat bedrukken met een foto. Enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een bedrukte mok met foto kan je hieronder doornemen.

Waarom kiezen voor een bedrukte mok met foto?
 • Het is een persoonlijk cadeau, want je kiest natuurlijk zelf welke foto je laat bedrukken op de mok. Dit kan een foto van jullie beiden zijn, dat kan een groepsfoto zijn, maar dit kan bijvoorbeeld ook een foto zijn van het favoriete huisdier van deze persoon…
 • Het is een origineel cadeau dat zeer leuk is om te geven aan iemand en het is leuk om te krijgen van iemand. Toch is het niet zo dat je hiervoor veel geld moet uitgeven. Voor zelfs minder dan 20 euro kan je zo’n bedrukte mok krijgen. Zeer betaalbaar dus!
 • Het is een bruikbaar cadeau. Hoewel het zeer mooi en leuk is om een mok te krijgen met een foto op, is het ook nog eens een bruikbaar cadeau: je kan er namelijk elke dag gebruik van maken door er uit te drinken!
 • Het is natuurlijk ook een origineel cadeau, net omdat het zo’n persoonlijk cadeau is. Je kan het dus niet zomaar ergens in de winkel aankopen. Het is dus zeer bijzonder.

Heb je graag zo’n persoonlijk en origineel cadeau? Bekijk dan zeker eens de website. Daar vind je verdere informatie terug. Ook kan je hier eventuele verdere vragen stellen aan de beheerders van de website.

Foto op mok

Op zoek naar een cadeau voor iemand dat net even iets anders is? Kiezen voor foto op mok
Ben je op zoek naar cadeau voor iemand? Heb je wel eens zin in iets dat net even iets anders is dan gewoonlijk? Dan is het niet gemakkelijk de juiste keuze te maken, net omdat er zoveel keuze is de dag van vandaag. Daarom willen we je helpen en je een suggestie maken: waarom kies je niet voor een foto op mok. Enkele redenen waarom je hiervoor zou kunnen kiezen via deze website kan je hieronder lezen.

Waarom kiezen voor een foto op mok via deze website?

 • Het is een cadeau dat enerzijds zeer fijn is om te geven en te krijgen, anderzijds is het niet duur en betaalbaar voor elk budget. En anderzijds is het ook gewoon een bruikbaar cadeau dat je elke dag kan gebruiken.
 • Het is bovendien ook een heel persoonlijk cadeau, want je kiest zelf de foto uit voor de andere natuurlijk.
 • Kiezen om een cadeau via deze website te kopen is kiezen voor enerzijds betrouwbaarheid, anderzijds voor luxe. Luxe, want hierdoor hoef je niet meer buiten te komen, hoef je je niet meer op te maken, niet meer aan te schuiven, geen plaatsje meer te zoeken voor de auto enzovoort.

Zelf ook wel interesse in zo’n foto op mok?

Of het nu voor jezelf zou zijn of als geschenkje voor iemand anders, het is goed mogelijk dat je nu ook interesse hebt gekregen in zo’n foto op een mok. Dat is helemaal geen probleem, dan kan je in alle rust de informatie op de website even doornemen. Zijn er dan nog verdere vragen die bij je zouden opkomen, dan kan je altijd de medewerkers contacteren voor verder advies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mok met foto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.