Sierlijke mok bedrukken

10.70

Een unieke sierlijke mok met foto, tekst of logo bedrukken. Een prachtig geschenk!

Artikelnummer: 16071 Categorie: Tags: , Product ID: 121

Beschrijving

Op zoek naar een mooie mok welke te bedrukken is met bijvoorbeeld een foto, tekst of logo, een mok dat net eventjes iets anders is dan de andere mokken? Ga aan de slag en maak jouw eigen sierlijke mok als geschenk!

De productspecificaties & mogelijkheden:
  • Geschikt voor de vaatwasser: Ja.
  • Afmeting mok: 8,5 cm hoogte, diameter 8 cm, omtrek 19 cm
  • Afmeting drukwerk maximaal: 6,5 cm hoogte, omtrek 18,5 cm
  • Drukwerk: Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)
  • Glans

Sierlijke mok bedrukken

Ben jij op zoek naar een passend geschenk voor een jarige, jubilaris of iemand anders die een cadeautje verdient? Dan kan het soms best moeilijk zijn om origineel te blijven. Vaak worden er voor vrouwen bloemen of een geurtje gekocht. Mannen krijgen vaak een automagazine of een bierpakketje. Dit is natuurlijk erg leuk, maar origineel is het niet. Het is echter niet moeilijk om origineel te zijn. Tegenwoordig kan je online veel leuke artikelen bestellen. Op deze artikelen kan je een leuke foto of tekst laten drukken. Op deze manier kan je dus heel eenvoudig een persoonlijk en origineel geschenk voor iemand kopen. Als het geschenk dan ook nog nuttig is, dan is het helemaal goed. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie, sierlijke mok.

Magische mokken
Je kan er natuurlijk voor kiezen om een normale mok te laten bedrukken. Deze mokken zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Dit is uiteraard erg leuk en persoonlijk. Als je nog origineler wilt zijn, geef dan een magische mok cadeau. Deze mokken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Ze zien er dus in eerste instantie uit als een normale mok. Maar zodra deze mok warm wordt, verschijnt op magische wijze de, door jou gekozen, afbeelding of tekst. Als de mok weer afkoelt, is de foto of tekst ook weer weg. Deze verrassing zal zeker een glimlach op het gezicht van het feestbeest laten verschijnen.

Foto of tekst
Je kan zelf kiezen wat jij op de (magische) mok wilt laten drukken. Je kan er voor kiezen om een leuke foto op de mok te laten drukken. Dit kan een foto van het feestbeest zijn, maar ook een andere mooie foto. Ook kan je een leuke tekst op de mok laten drukken. Zo kan je bijvoorbeeld op een originele manier een boodschap overbrengen aan iemand. Dit is erg leuk. Er is dus veel mogelijk.

Veel plezier met het uitzoeken en ontwerpen van jouw originele cadeau voor dit feestbeest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sierlijke mok bedrukken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.