Tovermok met foto

9.05

Maak een prachtige tovermok met eigen opdruk. Een tovermok met foto is een ontzettend leuk cadeau voor hem en haar.

Artikelnummer: 16048 Categorie: Tags: , , , Product ID: 96

Beschrijving

Je houdt waarschijnlijk wel van persoonlijke mokken met foto bijvoorbeeld. Maar ken je ook de tovermok met foto? Dat is pas echt uniek! Ze ziet er helemaal zwart uit. Maar wanneer je er warme dranken in serveert, komt de opdruk te voorschijn! Als de mok leeg is, krijgt ze terug haar zwarte voorkomen.

De productspecificaties & mogelijkheden:
  • Afmeting mok: 9,6 cm hoogte, 8,2 cm diameter
  • Afmeting drukwerk: 8,5 cm hoogte en 18,5 cm breedte (richtlijn)
  • Materiaal: Keramiek
  • Mogelijkheden drukwerk: full color foto’s, teksten en logo’s
  • Inhoud: 325 ml (11 oz)
  • Uitstraling: glans

Tovermok met foto

Bij deze mok kun je kiezen tussen het bedrukken met een foto, een logo, een tekst of een spreuk of gewoon een naam. Ook kun je een combinatie van deze kiezen: aan jou de keuze. Full color bedrukking is perfect mogelijk. Een magische mok is heel speciaal, en toch kun je ze reeds vanaf één stuk bestellen. Doe je keuze van opdruk en stuur jouw bestelling online door. Ze wordt dan bij jou heel snel afgeleverd.

De tovermok is een sterke mok die in de vaatwasser mag. Zwart is heel geliefd en past in elk interieur: klassiek of modern, industrieel of vintage. En ze gaat goed bij elk servies, bestek en glaswerk. Zo zit je altijd goed als je deze mok aan iemand geeft. Een foto op een mok is altijd welkom. Het is een mooie herinnering aan een leuke vakantie, een gek moment met de kinderen of aan je lievelingsdier. Ga eens zoeken in je foto-archief en je vindt vast wel een passende foto. Zo blijven deze momenten altijd bij de persoon die de mok krijgt.

Een dergelijk geschenk is bij iedereen welkom. Denk bijvoorbeeld aan een collega die met pensioen gaat, je kleinkinderen die je eens wilt verwennen of je echtgenoot die je eens een extraatje wilt geven. Een foto zegt soms zoveel meer dan woorden en een tovermok wordt heel erg geapprecieerd. Als je de prijs vergelijkt, moet je toegeven dat je voor weinig geld een heel leuk geschenk hebt. Het is een kleine investering in iets wat nog heel wat jaren zal gekoesterd worden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tovermok met foto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.