Panorama mok bedrukken!

PrachtigKado.nl logo

Een panorama mok bedrukken kan bijvoorbeeld bij MokBedrukken.nl en bij PrachtigKado.nl

Ben jij een fotografie liefhebber en heb je nog zovele foto’s waar je een plaatsje voor zoekt? Een panorama mok bedrukken is een ideale manier om je foto’s te vereeuwigen. Wist je dat je al vanaf één mok kunt bestellen? Of je kiest verschillende foto’s uit en je laat meerdere mokken bedrukken. Zo krijg je een heus mok-foto-album! Leuk toch? Lees hieronder verder over een panorama mok laten bedrukken met jouw unieke eigen opdruk!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Panorama mok bedrukken?

Een panorama mok heeft zoveel charme. Van welke kant je ze ook bekijkt, je geniet van de opdruk. Dit is heel wat anders dan een éénzijdig bedrukte mok, niet? Je kunt een foto combineren met een leuke tekst, een spreuk of het logo van je bedrijf bijvoorbeeld. De Panorama mok bedrukkenmogelijkheden zijn oneindig! Jij kunt je mok ontwerpen zoals jij dat zelf wilt.

Bekijk eens het aantal soorten mokken: er zijn er heel wat. Combineer dit met de grote waaier van kleuren waaruit je kunt kiezen. Dit op zich geeft heel wat mooie combinaties. En dan komt er jouw persoonlijke opdruk op. Hierdoor krijg je een beker die naar jouw eigen smaak bedrukt is en die niemand anders heeft!

Een panorama mok bedrukken vraagt een kwaliteitsbehandeling. De kleuren worden in de mok gebakken op zeer hoge temperatuur. Daardoor worden de kleuren slijtvast en de mok is zeer sterk. Ze mag probleemloos in de vaatwasser en behoudt altijd haar oorspronkelijke uitstraling. Het zou ook zonde zijn dat jouw prachtige mok er na een tijd versleten zou uitzien, toch? Neen, je mag er gerust van zijn: jouw foto gaat niet verloren op deze mok!

Kies een speciale gelegenheid uit om een panorama mok te geven: voor een leuk feestje, als dank voor een leuke herinnering, om een spreuk met een mooie foto te combineren of gewoon omdat iemand jou nauw aan het hart ligt. Er zijn voldoende redenen om een mooie panorama mok te schenken. Of laat er gewoon een voor jezelf bedrukken, daar is ook niets mis mee!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]