Senseo mok bedrukken

Tegenwoordig hebben heel veel mensen een Senseo apparaat in huis. Veel mokken of kopjes zijn te groot of te klein. Dit is erg vervelend. Als je dan een heerlijk bakje koffie zet met jouw Senseo apparaat, dan heb je of een halve mok vol of het kopje loopt over. Tegenwoordig zijn er daarom speciale Senseo mokken. De zitten precies vol. Perfect dus. Als jij een cadeau zoekt voor iemand die graag koffie drinkt en die persoon heeft een Senseo apparaat in huis. Dan is het leuk om die persoon een (of meer) Senseo mok cadeau te geven. Als je hier dan ook nog een leuke tekst of foto op laat drukken dan kan het zeker niet verkeerd zijn.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Magische mokken?

Naast de gewone Senseo mokken, zijn er ook nog magische mokken verkrijgbaar. Wellicht heb je hier nog nooit van gehoord, maar dit

Senseo mok bedrukken

Een Senseo formaat mok.

zijn unieke mokken. Deze mokken zien er uit als elke andere mok, maar zodra deze warm worden, gebeurt er iets speciaals. De, door jou gekozen, foto of tekst komt dan op magische wijze tevoorschijn. Deze zie je dus alleen als de mok warm is. Als de mok weer afgekoeld is, is de foto of tekst ook weer weg. Dit maakt deze mokken erg speciaal.

Tekst of foto op een Senseo formaat mok.

Op de mokken kan je een foto laten drukken. Het is bijvoorbeeld leuk om te kiezen voor een foto van een mooi moment in jullie leven, zoals bijvoorbeeld een vakantie of dagje weg. Ook kan je kiezen voor een leuke foto van jullie samen. Wil je liever geen foto op de mok, dan kan je ook nog kiezen voor een tekst. Jij kan zelf kiezen wat voor tekst je op de mok wilt laten drukken. Er is dus heel veel mogelijk. Je kan de mok op deze manier heel eenvoudig een persoonlijk tintje geven.

Succes met het uitzoeken en ontwerpen van de persoonlijke mok. De ontvanger zal vast en zeker blij zijn met deze speciale mok!

Senseo mok bedrukken

Ben jij een echte Senseo liefhebber? Of heb je familie, vrienden, collega’s of kennissen die je eens met een bedrukte Senseo mok wilt verrassen? Een Senseo mok bedrukken neemt maar enkele minuten in beslag, en je bestelling wordt al in zeer korte tijd bij jou thuis geleverd.

Er zijn heel wat mensen die een senseo koffiemachine in huis hebben. Maar misschien zijn de bijhorende koppen zoek of stuk geraakt. Of je wilt eens wat anders en een meer gepersonaliseerde senseo mok in je bezit hebben? Dit kan! Een senseo mok is compact en perfect geschikt voor de senseo machine. Ze is elegant en straalt klasse uit. Voor de opdruk kun jij zelf zorgen. Jij kiest volledig het ontwerp, stuurt het online door en jouw mok wordt volgens jouw wensen vervaardigd.

Wil je bijvoorbeeld als opdruk een foto? Of wil je eerder een tekst, een logo, een naam of een spreuk? Ook dat kan! En er is nog meer: je kunt van dit alles een combinatie maken. Zo bekom je dé Senseo mok die volledig naar jouw smaak is gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld voor de bar van je vereniging een logo van de club laten drukken. Je kiest voor de kleuren van de club en je hebt meteen dé perfecte Senseo beker. Of wil je een mooie spreuk of een gezegde dat je dochter regelmatig zegt? Verras haar dan met een Senseo mok met die unieke spreuk op. Wedden dat haar reactie bij het zien van deze mok goud waard is? Daar doe je het toch voor!

Elke bedrukte Senseo mok is van hoogste kwaliteit. Of je nu een foto of een tekst op de mok wilt, de kleuren worden er op hoge temperatuur in gebakken. Daardoor behoudt de Senseo mok heel lang zijn oorspronkelijk uitstraling. Want je wilt toch dat de eigenaar van de mok er heel lang plezier van heeft, niet?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *